Η Adriana Lima είναι το πρόσωπο του νέου Marc Jacobs αρώματος! Και πρέπει οπωσδήποτε να δεις την καμπάνια!

Πριν λίγο καιρό σου είχαμε γράψει εδώ ότι ο Marc Jacobs θα κυκλοφορήσει ένα ολοκαίνουριο άρωμα, το Mod Noir το οποίο δεν θυμίζει σε τίποτα τα… κορίτσια του ταλαντούχου κυρίου Marc, την Lola, την Daisy και τις άλλες! Και ο καιρός πέρασε και το άρωμα κυκλοφόρησε…

Και τότε δεν είχαμε ιδέα ότι ο ίδιος ετοίμαζε ένα ακόμη αρωματικό λανσάρισμα το οποίο θα μας ξάφνιαζε ακόμη περισσότερο. Γιατί αυτό το άρωμα είναι πολύ, πολύ sexy, έχει ως μούσα του την Adriana Lima και μια ματιά στο visual παρακάτω θα σε κάνει να συμμεριστείς το ξάφνιασμά μας!
src=/files/Image/BEAUTY/2015/BEAUTY_NEWS/JUNE/24_6/11428675_1603133986626035_686395182_n.jpg
Να διευκρινίσω: το πολύ πολύ ευχάριστο ξάφνισμά μας! Το νέο άρωμα λέγεται Decadence, την photo από το visual επικοινώνησε ο ίδιος ο σχεδιαστής μέσα από το instagram του και το μπουκάλι του είναι όπως πάντα εμπνευσμένο, αλλά αυτή την φορά δεν παραπέμπει σε κάποιο λουλούδι αλλά σε βραδινό clutch.

Για να μοιραστεί το νέο ο Marc Jacobs έκανε ένα πάρτυ στην Νέα Υόρκη από το οποίο δεν έλειπαν οι κολλητές του (βλ. Kim Gordon και Sofia Coppola).

Όσον αφορά περισσότερες λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο λανσάρισμα (πότε να το περιμένουμε κλπ) θα έχουμε σύντομα. Εν τω μεταξύ, ανυπομονώ να φτάσει στα χέρια μου!

Read More

And More