Πώς… μυρίζει η Aguilera;

Εδώ και πολλά χρόνια η αρωματοποιϊα έχει ανοίξει την αγκαλιά της για να δεχτεί τις διάσημες celebrities που μάλλον δεν έμειναν ικανοποιημένες από τα αρώματα που κυκλοφορούσαν εκεί έξω και θέλησαν να δημιουργήσουν ένα που να φέρει την υπογραφή τους (αναρωτιέμαι αν όντως το φοράνε ή αν υπήρξαν στιγμές που πρόδωσαν τον ίδιο τον εαυτό τους!).

Πρόσφατα, λοιπόν, στη λίστα με τα αρώματα διασήμων προστέθηκε και η Christina Aguilera! Στα καταστήματα Sephora, αποκλειστικά και μόνο, θα βρεις τώρα τα δύο ολοκαίνουρια αρώματα της pop star με τίτλο Christina Aguilera και Christina Aguilera Royal Desire.

Ωστόσο, υπάρχει ένα ακόμη νέο που θα γίνει το κίνητρό σου για να το αποκτήσεις ακόμη και πριν να το μυρίσεις. Με αγορές προϊόντων 30 ευρώ και άνω τα Sephora σου δίνουν δώρο εισιτήρια για την avant premiere της ταινίας Burlesque στην οποία πρωταγωνιστεί η Christina Aguilera και η Cher.

Όμως, για όσες δεν μένουν στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και την Πάτρα όπου και θα πραγματοποιηθούν οι πρεμιέρες, τα Sephora χαρίζουν αναμνηστικά δώρα από την ταινία όπως cd με το soundtrack και stylish T-shirt της ταινίας.

Ραντεβού στα Sephora, λοιπόν!

Read More

And More