Πίσω στην κορυφή της σελίδας
15.05.2015 | 10:50

Βουρτσίζουμε μαζί! Τις επόμενες μέρες θα αποκτήσουμε το λευκότερο χαμόγελο που είχαμε ποτέ χάρη στην AIM! Δες πώς!

Βουρτσίζουμε μαζί! Τις επόμενες μέρες θα αποκτήσουμε το λευκότερο χαμόγελο που είχαμε ποτέ χάρη στην AIM! Δες πώς!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Ας μιλήσουμε για χαμόγελα! Καλύτερα: ας μιλήσουμε για λευκά χαμόγελα! Υποψιάζεσαι ότι α) αν είχες λευκά δόντια μπορεί και να χαμογελούσες πιο συχνά και β) ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσεις να χαμογελάς κάθε μέρα! Και να διδάξεις το χαμόγελο και στο παιδί σου;

Η AIM ετοίμασε για όλους εμάς μια μοναδική ενέργεια που θα τρέξει όλο τον Μάιο και όλο τον Ιούνιο και θέλω την προσοχή σου!

Η σωστή φροντίδα των δοντιών είναι μια συνήθεια που αν αποκτηθεί, χαρίζει σε μικρούς και μεγάλους τα πιο γλυκά χαμόγελα.  Από μικρή ηλικία είναι σημαντικό να καθιερωθεί η φροντίδα τους στην καθημερινότητά μας. Για αυτό το λόγο, πέρα από την προσωπική μας συντήρηση, είναι στο χέρι μας να βοηθήσουμε και τα παιδιά μας να μάθουν πως το βούρτσισμα των δοντιών είναι μια απαραίτητη συνήθεια που μπορεί να γίνει διασκεδαστική.

Η AIM βρίσκεται δίπλα μας, με στόχο να χαρίσει τα ομορφότερα χαμόγελα. Για αυτό, κατά τη διάρκεια του Μαΐου και του Ιουνίου, η Κινητή Οδοντιατρική Μονάδα της ΑΙΜ θα βρεθεί σε κεντρικά σημεία της Αττικής, στελεχωμένη με εθελοντές οδοντίατρους των κατά τόπους οδοντιατρικών συλλόγων που θα εξετάσουν δωρεάν και θα ενημερώσουν μικρούς και μεγάλους για τις σωστές συνήθειες στοματικής υγιεινής.

Εδώ και 25 χρόνια, η Κινητή Οδοντιατρική Μονάδα της ΑΙΜ, υπό την επιστημονική αιγίδα των κατά τόπους οδοντιατρικών συλλόγων, επισκέπτεται σχολεία, κατασκηνώσεις και κεντρικά σημεία σε όλη την Ελλάδα. Μέχρι σήμερα έχουν εξεταστεί περισσότερα από 325.000 παιδιά, ενώ τα προγράμματα πρόληψης και εκπαίδευσης της ΑΙΜ έχουν συμβάλει στην βελτίωση των καλών συνηθειών στοματικής υγιεινής.

Ο καθένας έχει το δικό του ξεχωριστό χαμόγελο. Η Κινητή Οδοντιατρική Μονάδα της AIM μπορεί να φροντίσει και το δικό σου!

Μπορείς να ενημερωθείς αναλυτικά για το πρόγραμμα που διαρκώς ανανεώνεται και τις περιοχές που θα επισκεφθεί η Κινητή Μονάδα της ΑΙΜ εδώ

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρωτοβουλία “Βουρτσίζουμε Μαζί” μπορείς να βρεις στη σελίδα της ΑΙΜ στο Facebook, δηλαδή εδώΒαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 16:10

Top 10