Τα πρώτα (?) βερνίκια με άρωμα! Και τα δάχτυλά σου μυρίζουν υπέροχα όλη μέρα!

Ας μιλήσουμε για σκηνικά που όλες μπορεί να έχουμε ζήσει:
Σκηνικό 1: βάφεις τα νύχια σου στο ίδιο δωμάτιο με τον καλό σου. Εκείνος αρχίζει να βήχει γιατί δεν αντέχει την μυρωδιά και αλλάζει δωμάτιο.
Σκηνικό 2/ πιο σπάνιο/ επιστροφή στον ρομαντικό: σου φιλάει το χέρι ή έστω ανταλάσσετε μια χειραψία! Δεν θα ήθελες να μυρίζει υπέροχα; Υπάρχει κόλπο: να βάζεις άρωμα και στις παλάμες σου…

Όμως, πέρα από αυτό το κόλπο, υπάρχει μια άλλη λύση: τα νέα βερνίκια του οίκου Dior έχουν άρωμα και δεν θυμίζουν σε τίποτα αυτή την μυρωδιά αμμωνίας! Τα νέα βερνίκια είναι μέρος της ανοιξιάτικης σειράς μακιγιάζ Garden Party και αναμένεται να κυκλοφορήσουν στα καταστήματα παγκοσμίως στα τέλη του επόμενου μήνα περίπου.

Οι αποχρώσεις των βερνικιών της σειράς Garden Party είναι η Water Lily (το πράσινο) και η Forget Me Not (αυτό στο χρώμα της λεβάντας). Οι μυρωδιές και των δύο βερνικιών θυμίζουν τριαντάφυλλο.

Δεν είναι η πρώτη φορά…
Μπορεί ακούγοντας τον όρο “αρωματικά βερνίκια” να σκέφτεσαι “WOW! Τι άλλο θα δούμε!”, όμως δεν είναι η πρώτη φορά που μια εταιρία ή ένας οίκος λανσάρει αρωματικά βερνίκια. Πέρυσι η Revlon είχε κυκλοφορήσει στο εξωτερικό ολόκληρη σειρά με βερνίκια και τον τίτλο Scented Parfume. Μάλιστα, σε αυτή την περίπτωση κάθε απόχρωση είχε και διαφορετική μυρωδιά από τσιχλόφουσκα μέχρι λουλούδια και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς στο ενδιάμεσο!

Read More

And More