Σε ποιο beauty event πετύχαμε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Υπάρχει ένα brand που όσοι αγαπούν την ομορφιά και ταξιδεύουν αρκετά (ειδικά στο Λονδίνο) όχι απλά το γνωρίζουν, αλλά το αγαπούν κιόλας. Και αυτό το brand μόλις έφτασε στην Ελλάδα και εμείς οι beautiezzz (aka beauty editors) κι εκείνοι οι celebrities βρέθηκαν εκεί για να το γνωρίσουν ακόμη καλύτερα!

Λοιπόν, το νέο είναι ότι ο όμιλος Asian Spa έφερε στην Ελλάδα τα 100% οργανικά προϊόντα ila! Και με αφορμή αυτή την beauty άφιξη, ο Όμιλος Asian Spa διοργάνωσε το Beauty Day Bar by ila παρουσιάζοντας μέσω ενός πολύχρωμου οργανικού bar τη μοναδική σύσταση των προϊόντων που δημιουργήθηκαν με επίκεντρο την δύναμη της φύσης για την ομορφιά του δέρματος και της ψυχής μας.

Εκεί πετύχαμε και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλά και αρκετούς ακόμη διάσημους…

Φλώρενς Τοκατλιάν, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ρέα Τουτουνζή

Δημήτρης Παπανώτας, Ελένη Τσολάκη, Νίκος Αναδιώτης

Roy Sovick- head trainer της ila για την Ελλάδα

ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ILA
Με motto το ‘beyond organic’ (πέρα από οργανικά), τα προϊόντα της ila (ila σημαίνει στα σανσκριτικά Γη), βασίζονται στην αγνότητα της φύσης και στην δύναμη των ‘δώρων’ της για να εξασφαλίσουν ουσιαστικά αποτελέσματα. Πηγή αυτών των ‘μαγικών’ συστατικών, αποκλειστικά βιώσιμες καλλιέργειες από όλο τον κόσμο που προωθούν γεωργικές πρακτικές που διατηρούν τους πόρους και βελτιώνουν τη γη με την απουσία της χρήσης χημικών πρόσθετων. Κάθε ένας από τους καρπούς και τα άνθη συλλέγονται από ενδογενείς κοινωνίες που αντιμετωπίζουν την συλλογή σαν τελετουργικό.

Δημιουργός τους, η Denise Leicester, μια γυναίκα που έχει αφιερώσει τη ζωή της στην έρευνα για φυσικούς τρόπους ίασης. Πρώην νοσοκόμα, αρωματοθεραπεύτρια, καθηγήτρια και θεραπεύτρια yoga, η Denise έχει έρθει σε επαφή με αγροτικές κοινωνίες και παραδοσιακές θεραπευτικές τεχνικές από το Ντουμπάι μέχρι την Ινδία και από την Ανατολική έως τη Νότια Αμερική. Το 2005 ανέπτυξε ένα μοναδικό concept ευεξίας που απευθύνεται τόσο στην υγεία του δέρματος όσο και της ψυχής: μια απόλυτα αγνή σειρά προϊόντων τα οποία έρχονται σε αρμονία με την φύση και δημιουργούνται με θεραπευτικό σκοπό: δαμασκηνή τριανταφυλλιά, άγρια τριανταφυλλιά, αλάτι Ιμαλάϊων, λάδι αργκάν, γεράνι, vetivert, murumuru και babassu είναι κάποια από τα προϊόντα της φύσης που συναντά κανείς στα λευκά εκλεπτυσμένα μπουκαλάκια των προϊόντων ila.

Από το Face Oil for Glowing Radiance, στο Βody Οil for Vital Εnergy και από τα Bath Salts for Inner Peace στο Energizing and Detoxifying Scrub, τα προϊόντα της ila αποτελούν σημείο αναφοράς για την ‘ευγενική’ προσέγγιση στην περιποίηση του δέρματος αλλά και τα εξαιρετικά αρώματα που αναδύουν.

Με παρουσία σε 38 χώρες και 145 spa σε ξενοδοχεία – κολοσσούς σε όλο τον κόσμο όπως τα Four Seasons, Shangri-La, Ananda Himalaya, Jumeriah, The Chedi Andermatt, Alpina Gstaad, κ.λπ. αλλά και σε κορυφαία πολυκαταστήματα ανά τον κόσμο όπως τα Harvey Nichols, Isetan και e-shops όπως η net a porter κ.λπ. η ila έχει ξεχωρίσει για την μοναδική αυθεντικότητα και υψηλή ποιότητά της.

Το Hollywood στο πλευρό της, με πιστές ακόλουθους celebrities όπως η Gwyneth Paltrow, η Kate Moss, η Natalie Portman, η Rachel Weisz, η Sadie Frost, αλλά και ila ambassadors όπως η facialist Αναστασία Αχιλλέως, η celebrity Stylist Angie Smith και η celebrity booker Tanya Meli.

Τα προϊόντα ila μπορείς να τα βρεις σε όλα τα Asian Spa

Read More

And More