Ξεκίνησαν οι πρόβες για το AXDW! Έχουμε photo από μακιγιάζ και το μυστικό μιας star!

Λέω να ξεκινήσω αυτό το άρθρο με μια γαργαλιστική λεπτομέρεια για τα Make Up For Ever (βλ: επαγγελματικά προϊόντα τα οποία βρίσκεις αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora): η Pamela Anderson έτρεχε κάποτε στο Baywatch επιδεικνύοντας τους κοιλιακούς της και την τέλεια επιδερμίδα της. Στην πραγματικότητα, όμως, η Pamela φορούσε από τα πέλματα μέχρι το λαιμό make up σώματος της Make Up for Ever (ναι! ναι!).

Και μετά από αυτό το beauty κουσκουσάκι που μπορείς πλέον να καυχιέσαι ότι γνωρίζεις και να μοιράζεσαι με τους φίλους σου, ας περάσουμε στο σήμερα.

Η επαγγελματική μάρκα μακιγιάζ Make Up For Ever που διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα καλλυντικών Sephora, θα επιμεληθεί για 2η συνεχόμενη χρονιά το μακιγιάζ στη Διεθνή Εβδομάδα Μόδας Athens Xclusive Designers Week που θα πραγματοποιηθεί στις 17-19 Μαρτίου 2012 στο Συνεδριακό Κέντρο Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής, παρουσιάζοντας τις προτάσεις καταξιωμένων σχεδιαστών από την Ελλάδα και το εξωτερικό για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2012/13. Η AXDW θα έχει τη χαρά να φιλοξενήσει τους head makeup artists της MAKE UP FOR EVER από το Παρίσι και τον Έλληνα head make up artist Εμμανουήλ Αποστολάκη.

Το κατάστημα Sephora Κηφισιάς που βρίσκεται στην οδό Κασσαβέτη 6, είχε τη χαρά να φιλοξενήσει την πρόβα μακιγιάζ των επώνυμων ελλήνων σχεδιαστών που θα συμμετάσχουν στην 11η Athens Xclusive Designers Week.

Οι γνωστοί σχεδιαστές Stelios Koudounaris, Celebrity Skin, Ratt by Rita Attalla, Ourania Kay, την Παρασκευή 2 Μαρτίου επισκέφθηκαν το κατάστημα Sephora όπου σε συνεργασία με τον επίσημο make-up artist της MAKE UP FOR EVER Εμμανουήλ Αποστολάκη, πραγματοποίησαν την πρόβα μακιγιάζ για τις επιδείξεις μόδας της διοργάνωσης, ώστε να βρεθεί το κατάλληλο μακιγιάζ για την ανάδειξη των υπέροχων δημιουργιών τους.

Φυσικά, έχουμε photo για να έχεις άποψη πριν απ’ όλες!

O Head Make Up Artist Ε. Αποστολάκης, η Μαίρη Μωραϊτη (Διευθύντρια Make Up For Ever και ο Στέλιος Κουδουνάρης

Ο Εμ. Αποστολάκης επί τω έργω

Και λίγα σκουρόχρωμα χείλη συνδυασμένα με αλαβάστρινη επιδερμίδα!

Read More

And More