Ποια προϊόντα μακιγιάζ θα χρησιμοποιηθούν στο AXDW;

Σχεδιαστές, μοντέλα, make up artists και hair stylists βρίσκονται σε απόλυτη εγρήγορση. Ο λόγος; Η 12η Athens Xclusive Designers Week που ξεκινάει στις 20 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 23 στο Συνεδριακό Κέντρο Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής με 24 σχεδιαστές να δείχνουν τις συλλογές τους για την σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2013!

Για μια ακόμη χρονιά, η επαγγελματική μάρκα Make Up For Ever που διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα καλλυντικών Sephora, δίνει το παρόν στο απόλυτο fashion event της πόλης προκειμένου να δημιουργήσει εντυπωσιακά look!

Για 3 ολόκληρες ημέρες οι σχεδιαστές που συμμετέχουν στην 12η AXDW, μεταξύ άλλων Makis Tselios, Aslanis, Stelios Koudounaris, Celebrity Skin, Asel & Eleonora, Rita Attalla, Miltos, Panos Apergis, Paris Valtadoros, Rita Pateroni, επισκέφθηκαν το κατάστημα Sephora στην Ερμού όπου σε συνεργασία με τον επίσημο make-up artist της Make Up For Ever Εμμανουήλ Αποστολάκη, πραγματοποίησαν την επίσημη πρόβα μακιγιάζ για τις επιδείξεις μόδας της διοργάνωσης, ώστε να βρεθεί το κατάλληλο μακιγιάζ για την ανάδειξη των δημιουργιών τους.
Η γαλλική μάρκα επαγγελματικού μακιγιάζ Make Up For Ever ως χορηγός στην 12η AXDW επιμελείται το μακιγιάζ της διοργάνωσης και αποτελεί εγγύηση για τα πιο fashionable make up concepts με τη μεγάλη γκάμα χρωμάτων και την υψηλή ποιότητα που τη διακρίνουν.

Read More

And More