Τι μαλλιά θα δούμε στο Athens Xclusive Designers’ Week;

Το Toni & Guy, Official Hair Sponsor της 14ης AXDW, έδωσε το «παρών» στην επίσημη πρόβα hair styling που πραγματοποιήθηκε στο Vassilis P. Diamantopoulos Hairstudio για δύο μέρες, με τους σχεδιαστές και τα μοντέλα της 14ης εβδομάδας μόδας Athens Xclusive Designers Week, που θα διεξαχθεί από τις 18 έως τις 21 Οκτωβρίου, στο Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής.

Οι σχεδιαστές μόδας βρήκαν στην πλήρη σειρά Toni & Guy όλα τα απαραίτητα προϊόντα που χρειάζονται για δυναμικά και totally fashionable looks, όπως serum σιλικόνης από τη σειρά Glamour, spray για σπαστά μαλλιά από τη σειρά Classic, ελαφριά πούδρα για όγκο από τη ρίζα από τη σειρά Casual και λακ για πολύ δυνατό κράτημα από τη σειρά Creative, και με τη βοήθεια του κομμωτή Βασίλη Διαμαντόπουλου κατέληξαν σε εντυπωσιακά χτενίσματα που θα συνοδεύσουν με μοναδικό τρόπο τις δημιουργίες τους!

Pony tails, wavy looks γεμάτα κίνηση και ρομαντικές πλεξούδες είναι μερικές από τις επιλογές των σχεδιαστών της 14ης AXDW, που σίγουρα θα αποτελέσουν τάσεις για τη νέα σεζόν!

Το hair styling των επιδείξεων του 4ημέρου της AXDW θα γίνει με τα προϊόντα του βρετανικού fashion lover brand Toni & Guy, που αγαπήθηκε από εκατομμύρια γυναίκες για το ακαταμάχητο στυλ και το μοναδικό ύφος που προσδίδει σε κάθε τους εμφάνιση!

Read More

And More