Τα θρυλικά baby lips που λατρεύουν στο εξωτερικό έφτασαν επιτέλους και στην Ελλάδα!

Είναι στη λίστα με τα προϊόντα που ζήλευα περισσότερο γιατί δεν υπήρχαν εδώ. Μέχρι σήμερα! Γιατί τα Baby Lips της Maybelline New York έφτασαν επιτέλους και στην Ελλάδα. Αν είσαι διαβασμένη σίγουρα τα ξέρεις και σίγουρα ζήλευες όσο εγώ. Αν όχι, άφησέ με να στα συστήσω παρακάτω…

Τα Baby Lips είναι τα απόλυτα Lip Balm τα οποία χαρίζουν στα χείλη ενυδάτωση για οκτώ ώρες και τα κάνει να δείχνουν juicy και λαχταριστά! Και αυτό γιατί περιέχουν ένα φυτικό εκχύλισμα από το φυτό Centella Asiatica, πρόκειται για ένα μικρό ποώδες φυτό που βρίσκεται στην Ινδία, στη Σρι Λάνκα, την Αυστραλία, την Ινδονησία, το Ιράν και άλλες περιοχές της Ασίας, το οποίο χρησιμοποιείται σαν φαρμακευτικό βότανο εδώ και αιώνες. Η σύνθεση των Baby Lips συνδυάζει το φυτό αυτό με αλόη, μέλι, Shea butter και βιταμίνη Ε προσφέροντας ακριβώς αυτό που υπόσχεται.

Τα Baby Lips είναι στο σύνολό τους έξι: τα τρία χωρίς χρώμα με SPF20 και τα τρία με χρώμα και γεύσεις φρούτων. Κι επειδή η τιμή τους είναι πολύ καλή (Ε.Λ.Τ.: €3.49) μπορείς να τα αποκτήσεις, γιατί όχι, όλα!

Read More

And More