Βαλ’το στα SOS! Έρχεται super bazaar καλλυντικών με Estee Lauder, Clinique, MAC κ.α.!

Ποτέ δεν είναι νωρίς για να ενημερωθείς για ένα τόσο σημαντικό bazaar όσο αυτό! Γιατί α) πρέπει να φροντίσεις για το budget σου και β) να οργανωθείς με τις φίλες σου για την ημέρα.

Έχουμε και λέμε, λοιπόν: το bazaar καλλυντικών για το οποίο σου μιλάω γίνεται από Τετάρτη 3 Οκτωβρίου έως και Κυριακή 14 Οκτωβρίου στην οδό Τζαβέλλα 67 & Μεσογείων στο Χαλάνδρι, στα γραφεία της εταιρίας Sarantis που το διοργανώνει.

Σε αυτό το bazaar θα βρεις αρώματα και καλλυντικά από εταιρίες όπως Estee Lauder, Clinique, MAC, Tom Ford, DKNY, Bobbi Brown, Tommy Hilfiger, Pupa, Lolita Lempicka, και κάπου εδώ λέω να σταματήσω με τα brands γιατί η λίστα δεν έχει τελειωμό!

Το bazaar θα λειτουργεί τις εξής μέρες και ώρες:
– Δευτέρα με Παρασκευή 11:00- 20:00
– Σαββατοκύριακα 11.00- 19:00

Και μερικά details για την καλύτερη εξυπηρέτησή σου:
– Διατίθενται νούμερα προτεραιότητας από τις 7.30 το πρωί (αν έχεις ξαναπάει σε bazaar της εταιρίας ξέρεις ότι γίνεται χαμός, πράγμα λογικό αν σκεφτείς ότι βρίσκεις καλλυντικά από €3.00!)
– Μπορείς να πληρώσεις με μετρητά αλλά και πιστωτικές κάρτες VISA, MASTERCARD και DINERS. Σε αυτή την περίπτωση μην ξεχάσεις να έχεις μαζί σου οπωσδήποτε την ταυτότητά σου!
– Στο ίδιο bazaar μπορείς να βρεις και καταναλωτικά ήδη σπιτιού.

C u there!

Read More

And More