Μην περιμένεις μέχρι τις γιορτές! Θα θέλεις να δώσεις αυτό το beauty ημερολόγιο σε κάποιον ΤΩΡΑ!

Σε προειδοποιώ! Αυτό το post πρόκειται να σε ξεμυαλίσει! Οπότε πάρε μια βαθιά ανάσα και σου μεταφέρω το νέο: τα Benefit έχουν βγάλει τώρα στα κασταστήματα (στην Ελλάδα τα βρίσκεις αποκλειστικά στα Sephora) αυτό το beauty ημερολόγιο που μετράει αντίστροφα μέχρι τα Χριστούγεννα! Το Countdown to Love Calendar, όπως είναι η ονομασία του, χωρίζεται σε 24 μικρά κουτάκια (από 1 έως 24 Δεκεμβρίου που είναι και η παραμονή των Χριστουγέννων) και κάθε ένα κουτάκι περιέχει ένα μικρό Benefit beauty goody.

Να, κάπως έτσι…

/

Το concept είναι το εξής: ξυπνάς κάθε πρωί και ανοίγεις ένα κουτάκι για να δεις τι κρύβεται μέσα (Έλα! Μην κλέβεις!). Και κάπως έτσι μπαίνεις από πολύ νωρίς σε Christmas spirit.

Και καναδυό πρόχειρες σημειώσεις:
– Το Countdown to Love Calendar το βρίσκεις αποκλειστικά στα Sephora που έχουν Brow Bar (Mall, Cosmos, Ερμού, Κολωνάκι, Τσιμισκή, Ψυχικό) και κοστίζει €79.90.
– Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά από την 1η Δεκεμβρίου, οπότε όπως καταλαβαίνεις θα πρέπει να το κάνεις δώρο σε κάποιον (ή και, γιατί όχι, στον εαυτό σου!) πριν τελειώσει ο Νοέμβριος. Που σημαίνει, ότι έχεις μια τελευταία ευκαιρία μέχρι αυτό το Σάββατο!

Read More

And More