Το πρώτο pop up store της Chanel άνοιξε στην Θεσσαλονίκη! Και είναι γεμάτο ΜΟΝΟ καλλυντικά Chanel!

Θα ξεκινήσω αυτό το post με την εξής παραδοχή: η Θεσσαλονίκη είναι από τις ομορφότερες πόλεις στην Ελλάδα! Και είναι αμέτρητα εκείνα τα Σαββατοκύριακα (που ακολουθούνται από κάτι… κάπως στενάχωρες Δευτέρες) που δεν θέλω να επιστρέψω.

Και αν μέχρι σήμερα οι λόγοι ήταν 45521 διαφορετικοί (ο ήλιος, η θάλασσα, οι ρυθμοί, οι άνθρωποι) μόλις έγιναν (ή σχεδόν… μόλις!) 45522! Γιατί στην Θεσσαλονίκη εδώ και κάποιους μήνες έχει ανοίξει το pop up store της Chanel! Ένα κατάστημα γεμάτο και ΜΟΝΟ καλλυντικά Chanel αλλά και κάποιες exclusive υπηρεσίες για τις οποίες θα σου μιλήσω παρακάτω…

Tο pop up store της Θεσσαλονίκης είναι ένα κατάστημα 50κάτι τετραγωνικών με ΜΟΝΟ Chanel καλλυντικά! Και δεν είχα καλύτερα αφορμή και άλλοθι (είναι υπέροχο όταν μπορείς να το βαφτίσεις δουλειά!) από το να επισκεφτώ την Θεσσαλονίκη ξανά!

Τι είναι αυτό που το κάνει ξεχωριστό; Μέτρησε:
1. Εδώ θα βρεις όλα μα όλα τα αρώματα Chanel (take the… Chance and go! #diplis)
2. Εδώ θα βρεις το μοναδικό nail bar της Chanel σε οοοοοληηηη την Ελλάδα που μπορείς να κάνεις υπερτέλεια νύχια σε έναν υπερτέλειο και σχεδόν private χώρο με τα βερνίκια Chanel. Σημείωσε οπωσδήποτε: το no 505 Particuliere (αυτό το θρυλικό greige, aka κάτι μεταξύ γκρι και μπεζ) που καθιέρωσε ο οίκος πριν περίπου 3-4 χρόνια, το 601 Mysterious (ένα χακί που δεν είναι ακριβώς χακί) και το no 159 Fire (ένα κόκκινο πολύ φωτεινό αλλά και κλασικό μαζί).
3. Εδώ θα βρεις συλλεκτικά προϊόντα που υπάρχουν στο εξωτερικό!
4. (Kι) εδώ μπορείς να έχεις από πάνω σου τους beauty experts του θρυλικού οίκου που θα σε μυήσουν σε ένα προς ένα όλα τα καλλυντικά και την περιποίηση και να κάνεις και μακιγιάζ.

5. (ΚΙ) ΕΔΩ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΝ SUMMER COLLECTION ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ!
Για το no 5 γίνεται ειδική μνεία! Γιατί 1. η καλοκαιρινή συλλογή του οίκου με τίτλο COLLECTION MÉDITERRANÉE μόλις έφτασε και 2. αυτή η συλλογή έχει τα πιο τέλεια χρώματα που συνάντησες τελευταία. Και παρακάτω τα δύο αγαπημένα μου! Σημείωσε:

EXCLUSIVE CREATION LUMIÈRE D’ÉTÉ: Μια bronzing πούδρα με την χαρακτηριστική καμέλια του οίκου στο εσωτερικό της!

LE VERNIS στις πιο flashy καλοκαιρινές αποχρώσεις! Από αριστερά: TERRANA, COQUELICOT και MÉDITERRANÉE. γιατί όπως σου έχω ξαναπεί, αν θες να δεις ποια χρώματα στα νύχια είναι hot θα πρέπει να ρίξεις οπωσδήποτε μια ματιά στην κάθε αντίστοιχη collection του οίκου Chanel!

Read More

And More