Σε αυτή την ηλικία έχουμε τα τελειότερα μαλλιά!

Είναι κάτι που πιστεύω έτσι κι αλλιώς (σε άλλη περίπτωση δεν θα έκανα αυτή την δουλειά), αλλά να που επιβεβαιώνομαι και καθημερινά: η συζήτηση για μαλλιά τελικά μόνο συζήτηση για… τρίχες δεν είναι αφού απασχολεί όλους. Και τους απασχολεί ποικιλοτρόπως.

Ο Loryn Brantz, illustrator με βραβείο Emmy, ασχολήθηκε με τα μαλλιά των ηρωίδων της Disney και μας έδειξε πώς μπορεί να ήταν αν είχαν… ανθρώπινα μαλλιά (πρέπει να το δεις οπωσδήποτε εδώ!). Και τώρα βγήκε και μια ακόμη έρευνα που δείχνει σε ποια ηλικία γυναίκες και άντρες έχουν βρει τα τέλεια μαλλιά που τους ταιριάζουν απόλυτα. Δηλαδή, το κούρεμα, το χτένισμα και το χρώμα που τις αναδεικνύει περισσότερο.

Σύμφωνα με την έρευνα αυτή, λοιπόν, που έγινε στην Μεγάλη Βρετανία από την εταιρία Crown Clinic η ηλικία αυτή για τις γυναίκες είναι τα 32 ενώ για τους άντρες τα 39. Και κάτι ακόμη εντυπωσιακό, σύμωνα πάλι με την ίδια έρευνα: εμείς; οι γυναίκες κατά μέσο όρο έχουμε αλλάξει 50 hair looks μέχρι αυτή την ηλικία (τα οποία μου φαίνονται κάπως πολλά!). Επίσης, ο λόγος που οι άντρες κατασταλλάζουν σε σχέση με τα μαλλιά τους κοντά στα 40 είναι ότι μέχρι εκείνη την ηλικία έχουν να αντιμετωπίσουν άλλα προβλήματα που αφορούν στα μαλλιά τους και κυρίως την τριχόπτωση!

Πρόχειρο συμπέρασμα: σύμφωνα με την έρευνα η Kate Middleton κι εγώ διανύουμε την καλύτερή μας φάση (τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με μαλλιά!). Εσύ; Είσαι στην… καλύτερη φάση των μαλλιών σου; Θέλω να πω, έχεις βρει αυτό που σου αρέσει και σου ταιριάζει απόλυτα; Απάντησε στο poll παρακάτω…


Read More

And More