Νέα συλλεκτική σειρά Biotherm Homme! Με αφορμή τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου!

Η Biotherm Homme είναι από τα αγαπημένα brands των ανδρών σε ότι έχει να κάνει με την περιποίησή τους! Γι΄ αυτό και αυτό το beauty new θα ευχαριστήσει όσους έχουν στο ντουλάπι του μπάνιου τους τουλάχιστον ένα τέτοιο προϊόν!

Και το beauty new είναι το εξής: Με αφορμή τους ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου η Biotherm λανσάρει μια συλλεκτική σειρά σώματος Aquapower ενάντια στις τοξίνες που προκαλεί η έντονη εφίδρωση από την αθλητική δραστηριότητα. Η αναζωογονητική δύναμη του νερού για μοναδικές επιδόσεις!

Στην σειρά υπάρχουν δύο προϊόντα που διεκδικούν μια θέση στο beauty routine των ανδρών που αγαπούν το grooming και τον αθλητισμό. Πιο συγκεκριμένα, το Toxin Remover (€21.00) και η ενυδατική Ice Moisturizer (€26.00).

Μάλιστα, για την καμπάνια της η εταιρία συνεργάζεται με τον Αυστραλό πρωταθλητή κολύμβησης, Geoff Huegill. Το success story του πρωταθλητή κρύβεται πίσω και πέρα από τα μετάλλιά του. Ο Geoff αποσύρθηκε από την κολύμβηση το 2007 και έφτασε τα 140 κιλά (!). Χάρη, όμως, την επιμονή του και την συνεχή εξάσκηση έχασε τα κιλά και επέστρεψε δυναμικά! Μάλιστα, έγραψε κι ένα βιβλίο με τίτλο “Be your best” στο οποίο αναφέρει την πτώση και την επιστροφή του!

Δες το making off του video για την νέα συλλεκτική σειρά της Biotherm Homme!

Read More

And More