Bobbi’s mini must have kit! Το νεσεσέρ με όλα τα απαραίτητα γιατί ποτέ δεν ξέρεις πού θα σε βρει το βράδυ!

Φεύγεις από το σπίτι σου το πρωί. Το νεσεσέρ σου έχει άπειρα πράγματα μέσα, η τσάντα σου είναι ήδη πολύ γεμάτη και βαριά και σκέφεσαι κάτι τύπου: που να παίρνω και το νεσεσέρ μαζί μου; Εν τω μεταξύ είναι η ίδια μέρα που έχεις πολύ δουλειά και κάθεσαι στο γραφείο μέχρι αργά. Και εν τω μεταξύ (ξανά!) χτυπάει το κινητό σου και είναι εκείνος για να σου πει να βγείτε.

Υπάρχει ο νόμος του Μέρφυ. Και υπάρχεις κι εσύ με το μακιγιάζ που έχει… κρεμάσει από το πρωί και το ανύπαρκτο νεσεσέρ. Και υπάρχει αυτή η τέλεια αγορά που μπορείς να κάνεις και που σκαρφίστηκε η ίδια η Bobbi Brown: ένα νεσεσέρ που έχει μέσα του έξι must προϊόντα για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ (και για ντεμακιγιάζ αν τελικά το date πάει πολύ καλά!) σε mini μέγεθος ώστε να μην βαραίνει η τσάντα σου!

Ο λόγος για το Bobbi’s Mini Must Have Kit που περιλαμβάνει πιο αναλυτικά τα εξής προϊόντα:
– BB Cream SPF 35Η
– Κρεμώδες ρουζ Mini Pot Rouge
– Διάφανο Crystal Lip Gloss
– Κρεμώδης σκιά σε στικ ώστε να μην χρειάζεσαι καν πινέλο Mini Long-Wear Cream Shadow Stick
– Mini Smokey Eye Mascara
– Λαδάκι ντεμακιγιάζ 30ml Soothing Cleansing Oil

Το τέλειο mini kit ή αλλιώς το mini kit που εξόντωσε τον… Μέρφυ! Θα το βρεις αποκλειστικά στα Attica

BONUS INFO: Το περασμένο καλοκαίρι το δεξί χέρι της Bobbi Brown, ο make up artist Eliano Bou Assi, είχε έρθει στην Ελλάδα. Και εδώ μπορείς να διαβάσεις τα top 10 μυστικά ομορφιάς που μου αποκάλυψε! Όχι από αυτά που ακούς ξανά και ξανά! Αξίζει!

Read More

And More