Tσάντα με δακτυλικό αποτύπωμα της N. Kidman! Κοστίζει μόλις €5.50!

Θέλω την προσοχή σου γιατί στην παρακάτω πρόταση θα χρειαστεί να συνδυάσεις πολλά και διαφορετικά στοιχεία: τι θα έλεγες να αγόραζες μια τσάντα η οποία θα ήταν σχεδιασμένη από την σχεδιάστρια του οίκου Jimmy Choo (βλ. Tamara Melon), θα είχε πάνω της δακτυλικά αποτυπώματα πολλών stars, μεταξύ άλλων και την Nicole Kidman και η οποία τσάντα θα σου κόστιζε μόλις €5.50; Α! Και κάτι ακόμη: τα έσοδα από τις πωλήσεις θα πήγαιναν σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Για να μην μιλάω άλλο με γρίφους σου λέω ότι η Tamara Mellon, έχει σχεδιάσει μία αποκλειστική τσάντα για την εκστρατεία της The Body Shop και του ECPAT “Stop Sex Trafficking of Children & Young People”. Η τσάντα, γνωστή ως η The STOP bag, είναι περιορισμένης κυκλοφορίας και θα είναι διαθέσιμη από τις 3/10 στα καταστήματα της The Body Shop (σημείωσε την ημερομηνία γιατί κάτι μου λέει ότι θα εξαφανιστεί εν ριποί οφλαλμού!).

Η STOP bag διαθέτει τα αποτυπώματα των χεριών της βραβευμένης με Oscar ηθοποιού Nicole Kidman, της ηθοποιού Joanna Lumley, του Super Chef Jamie Oliver, του μουσικού και παραγωγού Mark Ronson, της βραβευμένης με Oscar και Πρέσβειρας Καλής Θελήσεως των Η.Ε Mira Sorvino καθώς και του παρουσιαστή του CNN Piers Morgan, οι οποίοι δεσμεύτηκαν να στηρίξουν την εκστρατεία του Body Shop.

Πέραν, όμως, όλων των άλλων η Stop Bag είναι και πολύ stylish (θα την κρατήσω για να βάζω μέσα τα σνακ για το γραφείο!). Για δες…

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται η Stop Bag; Θα την αγοράσεις; Στείλε το σχόλιό σου εδώ!

Read More

And More