Με κάθε εορταστική αγορά Body Shop ένα παιδί πάει σχολείο!

Έχω επιστρέψει από παρουσίαση Body Shop (από αυτές που σου έχω πει ότι συγκεντρωνόμαστε οι beauty editorzzz για να μαθαίνουμε τα νέα λανσαρίσματα) και είδα κάτι φανταστικά δώρα ομορφιάς και limited edition προϊόντα για τα Χριστούγεννα. Θα δεις κάποια παρακάτω…

Αλλά πριν από αυτό θέλω να κάνουμε focus στο ακόμη σημαντικότερο νέο: η γλυκιά φατσούλα που βλέπεις παραπάνω μπορεί να κάνει ένα μάθημα αν εσύ με την σειρά σου κάνεις δώρο σε κάποιον μια εορταστική συσκευασία Body Shop.

Πιο συγκεκριμένα, αυτά τα Χριστούγεννα η The Body Shop ενώνει τις δυνάμεις της με τη War Child, την παγκόσμια φιλανθρωπική οργάνωση για παιδιά- θύματα πολέμου, με σκοπό να χρηματοδοτήσει την ευχή των παιδιών για εκπαίδευση. Με τη δική μας βοήθεια, η εταιρία στοχεύει να προσφέρει περισσότερα από 6 εκατομμύρια μαθήματα σε περιοχές που έχουν πληγεί από τους πολέμους. Για κάθε ειδικά επιλεγμένο δώρο που αγοράζεις, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο ή μικρό, η The Body Shop θα συνεισφέρει στη χρηματοδότηση που χρειάζεται ώστε να παρακολούθησει ένα παιδί ένα μάθήμα.


Ήδη έχω βάλει στο μάτι την συλλεκτική σειρά Glazed Apple που δημιουργήθηκε ειδικά για τα Χριστούγεννα και μπορείς να την βρεις κρυμμένη (και) μέσα σε αυτό το μεγάλο ασημένιο μήλο!

ΚΙ ΕΔΩ θα βρεις ακόμη μερικά beauty goodies τα οποία ενώ μοιάζουν με παιχνίδια είναι καλλυντικά! Αχά!


Read More

And More