Ένα διαφορετικό προϊόν για το σώμα που έφτασε στα χέρια μας τελευταία! Μαντεύεις τι είναι;

Ok! Όλες ξέρουμε ότι το πράσινο τσάι κάνει καλό. Γιατί είναι αποτοξινωτικό. Ήξερες, όμως, ότι οι γυναίκες στην Ιαπωνία το απλώνουν στο σώμα τους ή κάνουν μπάνιο με αυτό; Και πρόκειται για ένα μυστικό ομορφιάς που πηγαίνει από γενιά σε γενιά γιατί, όπως λένε, το πράσινο τσάι διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας στην επιδερμίδα τους και συσφίγγει τους πόρους.

Το νέο είναι πως από μέρα σε μέρα (30 Μαρτίου, για την ακρίβεια) φτάνει στα καταστήματα The Body Shop η ολοκληρωμένη σειρά σώματος Fuji Green Tea. Αλλά το νέο που μας ενθουσίασε είναι ότι μέσα στην σειρά υπάρχει και αυτό το προϊόν που βλέπεις εδώ, με την συσκευή που βλέπεις εδώ, το bath infuser.

Πώς λειτουργεί και τι κάνει; Σου εξηγώ!
Το Bath Tea διαθέτει ολόκληρο το φύλλο από το πράσινο τσάι προκειμένου να μας προσφέρει ένα αποτοξινωτικό μπάνιο που καθαρίζει το σώμα και απομακρύνει τις τοξίνες και την ένταση της ημέρας, ενώ περιποιείται την επιδερμίδα. Τι κάνεις; Τοποθέτησε την ποσότητα που θες στο Bath Ιnfuser και άφησέ το κάτω από zεστό νερό για ένα απολαυστικό και αρωματικό αφρόλουτρο. Συνέχισε με το Body Scrub ή το Exfoliating Soap με πραγματικά φύλλα πράσινου τσαγιού ή το Body Wash που θα αφήσουν την επιδερμίδα με καθαρή και αναζωογονημένη αίσθηση.

Το Bath Tea κοστίζει €16.50 και η ειδική συσκευή- bath infuser €6.50. Και δεν ξέρω για ΄σένα, εγώ το βρίσκω τέλειο δώρο! Για μένα.

Read More

And More