Έρχεται το δεύτερο άρωμα Knot του οίκου Bottega Veneta!

Σε 7 από τις 10 γυναίκες συμβαίνει το εξής: το καλοκαίρι επενδύουν σε ένα καλοκαιρινό, πιο ανάλαφρο άρωμα και επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, εκεί στις αρχές Σεπτεμβρίου ψάχνουν να βρουν το επόμενο αγαπημένο τους, αυτό που θα συνδεθεί με όλες τις σημαντικές στιγμές και τις εμπειρίες της νέας σεζόν.

Πέρυσι, λοιπόν, ανάμεσα σε αυτά τα νέα αρώματα που ψάξαμε και βρήκαμε τις καλύτερες κριτικές πήρε του πρώτο άρωμα του οίκου Bottega Veneta, το Knot. Το νέο είναι ότι από τον Σεπτέμβριο δίπλα στο Knot θα υπάρχει και μια ακόμη εκδοχή του. Συγκεντρώσου και σου έχουμε όλα τα infos παρακάτω…

Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
Ο Tomas Maier αντλεί την έμπνευσή του για το νέο άρωμα Knot του οίκου Bottega Veneta από την Ιταλική Ριβιέρα. Ανάμεσα στους βραχώδεις όγκους, υπάρχει μια βίλα, ένα καταφύγιο από την πραγματικότητα, που αγναντεύει τη θάλασσα. Το φως του ήλιου τρυπώνει από τα ανοιχτά, διάπλατα παράθυρα και πλημμυρίζει το εσωτερικό της, μαζί με το αναζωογονητικό θαλασσινό αεράκι που μεταφέρει την αλμύρα και το άρωμα από τις παιώνιες του κήπου και τις πορτοκαλιές της περιοχής και ενώνονται με το άρωμα των φρεσκοπλυμένων σεντονιών. Η νέα εκδοχή Knot Eau Florale αποτελεί το νέο κεφάλαιο σε αυτή την αρωματική ιστορία που διαδραματίζεται κάπου στην καρδιά της Μεσογείου, σε έναν ολάνθιστο κήπο. Ένας περίπατος στα μονοπάτια του, ανάμεσα σε ζωντανά ρόδα και πολυτελείς παιώνιες, μια γερή δόση από φως και καθαρό αέρα, από το γλαφυρό τοπίο, μπορεί να διαρκέσουν λίγες μόνο στιγμές, αλλά θα χαραχτούν στη μνήμη για πάντα.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ
KNOT EAU FLORALE
Με το άρωμα Knot Eau Florale συνεχίζεται η συνεργασία ανάμεσα στον Tomas Maier και την master αρωματοποιό Daniela Andrier. Πρόκειται για μια φινετσάτη floral έκδοση του αρώματος Knot, με ακόμη πιο έντονες νότες ρόδου και παιώνιας, που εμπλουτίζονται με την απαλότητα του μόσχου. Η ψυχή του αρώματος συνεχίζει να ακτινοβολεί τη λάμψη της Μεσογείου, μέσα από νότες από μανταρίνι, νερολί και λεβάντα, ενώ διατηρεί και το γήινο χαρακτήρα του μέσα από τον κέδρο και το φασόλι tonka. Αυτός ακριβώς ο συνδυασμός των πολύτιμων συστατικών κάνει το άρωμα Knot Eau Florale αξέχαστο. «Ήθελα το άρωμα να ξυπνά τις αισθήσεις μέσα από μια απόδραση στον κήπο,» συμπληρώνει ο Tomas Maier. «Θεωρώ πως αυτές οι στιγμές ηρεμίας αποτελούν την απόλυτη πολυτέλεια.»
ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ
Όπως και στο μπουκάλι του signature αρώματος Bottega Veneta, έτσι και σε αυτό του αρώματος knot η έμπνευση προήλθε από τη Βενετσιάνικη τεχνική επεξεργασίας του γυαλιού και την παραδοσιακή Ιταλική καράφα, σε μια πολύ πιο εξελιγμένη μορφή. Συνδυάζοντας απαλές, στρογγυλεμένες γωνίες και αυστηρές γραμμές, το μπουκάλι αποτελεί αντικείμενο διαχρονικής ομορφιάς και γοητευτικής απλότητας. Το καπάκι του σε ματ χρυσαφί απόχρωση είναι το πιο έντονο στοιχείο του. Μια που το όνομα του αρώματος παραπέμπει στο πολυαγαπημένο Knot clutch του οίκου Bottega Veneta, ο Tomas Maier σχεδίασε το καπάκι του αρώματος ώστε να μοιάζει με το εμβληματικό κούμπωμα σε σχήμα κόμπου. Το αποτέλεσμα είναι ένα μπουκάλι που αποπνέει την αίσθηση πολυτέλειας ενός κοσμήματος υψηλής ποιότητας. Στα χνάρια του αρώματος Knot, το Knot Eau Florale διατηρεί τις θηλυκές καμπύλες του κλασσικού μπουκαλιού, ενώ το γυαλί γίνεται λιγότερο διάφανο με ανάγλυφες ραβδώσεις στην επιφάνειά του, μιμούμενο τις αχτίνες του ήλιου στην ομίχλη.
Την νέα εκδοχή του Bottega Veneta Knot, το Knot Eau Florale, θα το βρεις από τον Σεπτέμβριος σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών (Attica Golden Hall, Hondos Κηφισιά, Hondos Γλυφάδα, Hondos Κολωνάκι, Hondos Θερμαϊκός, Hondos Πάτρα, Hondos Ομόνοια, Sephora Golden Hall, Sephora Mall, Sephora Ψυχικό, Sephora Κολωνάκι, Sephora Γλυφάδα, Sephora Τσιμισκή, Sephora Ερμού, Sephora Κηφισιά, GDB Ίλιον, GDB Βριλήσσια, notosgalleries Θεσσαλονίκη)

Read More

And More