Μόλις έφτασε στα χέρια μας! Το νέο άρωμα της Britney Spears!

Αγαπημένο μου παιχνίδι είναι να προσπαθώ να φανταστώ πώς μυρίζουν οι stars. Κλείνω τα μάτια και ανάλογα με το στιλ της καθεμίας άλλοτε φαντάζομαι μια πιο ερωτική μυρωδιά, άλλοτε πιο δροσερή κοκ.

Με την Britney Spears δεν είχα παίξει ποτέ το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αλλά, μόλις το ολοκαίνουριο άρωμά της έφτασε στο γραφείο, ψέκασα τον καρπό και είπα πως, ναι, αυτή είναι πράγματι η μυρωδιά της Britney!

Πώς μυρίζει η Britney Spears;
Είναι παιχνιδιάρα, δυναμική, αισθησιακή, δελεαστική και σίγουρη για τον εαυτό της! Αυτή είναι η Britney ή οποιαδήποτε γυναίκα φορά το ολοκαίνουριο άρωμα της pop star με τίτλο Radiance ή όπως λέμε ακτινοβολία!

Στην κορυφή περιέχει μαγευτικά άγρια μούρα και μαλακά δροσολουσμένα πέταλα που δίνουν το συναίσθημα της απαράμιλλης γοητείας.
Στην λαμπερή καρδιά, μια καθαρή λευκή ανθοδέσμη από ρόδα, γιασεμί, άνθη πορτοκαλιού, και ίριδας αποπνέουν μια αξέχαστη γυναικεία αύρα.
Σαγηνευτικό ξύλο από κασμίρι και φωτεινό κεχριμπάρι τυλιγμένα με την αισθησιακή λάμψη του μόσχου του δέρματος, για μια διαρκή εντύπωσιακή αυτοπεποίθηση.

Αυτά ως προς την μυρωδιά… Όσον αφορά το μπουκάλι, είναι αρκετά girly αλλά και θηλυκό! Φωτεινοί ροζ και μπλε πολύτιμοι λίθοι δημιουργούν ενδιαφέρουσες αντανακλάσεις.

Και μια γεύση από το visual

Το ολοκαίνουριο άρωμα της Britney Spears, Radiance κοστίζει €46.22 τα 30ml, €61.27 τα 50ml και €81.70 τα 100ml στα πολυκαταστήματα notosgalleries.

Read More

And More