Camouflage! Γιατί είναι το προϊόν που πρέπει να βάλουμε όλες στο νεσεσέρ μας!

Σε ένα από τα προηγούμενα Beauty School η beauty δασκάλα μας, Ράνια Μπουντούρη έδειξε στην αναγνώστριά μας πώς μπορεί να καλύψει τα σημάδια από ακμή. Και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εκπληκτικό (στο τέλος του άρθρου σου έχουμε και το βίντεο!). Εκεί η make up artist και creative director της Make Me Up χρησιμοποίησε ένα μαγικό προϊόν, το camouflage. Κι επειδή οι ερωτήσεις σας ήταν πολλές γι’ αυτό (πού μπορούμε να το βρούμε, τι κάνει, πόσο κοστίζει), επανήλθαμε με όλες τις λεπτομέρειες!

Camouflage: τι είναι!
Με απλά λόγια το camouflage είναι ένα συμπυκνωμένο και πλούσιο προϊόν κάλυψης που μπορεί να εξαφανίσει ακόμη και τα πιο έντονα σημάδια από ακμή και όχι μόνο. Σκέψου, ότι σε πολλές περιπτώσεις το συστήνουν οι αισθητικοί γιατροί μετεγχειρητικά! Μπορείς να το τοποθετήσεις τοπικά πάνω στα σημεία που θέλεις να καλύψεις, από πάνω να βάλεις σε όλο το πρόσωπό σου μικρή ποσότητα make up και από πάνω να κάνεις ένα πέρασμα με διάφανη πούδρα.

Το camouflage της Beauty is Life κοστίζει €26.50 και μπορείς να το παραγγείλεις εδώ (εσύ ρώτησες!).

Και για να δεις τον τρόπο εφαρμογής του αλλά και το αποτέλεσμα που έχει στην επιδερμίδα σου, ας ξαναθυμηθούμε αυτό το βίντεο!

Read More

And More