Οι Κάννες έριξαν αυλαία! Δες εδώ τις καλύτερες beauty εμφανίσεις!

Οι Κάννες έριξαν αυλαία αυτό το Σαββατοκύριακο. Και μπορείς να δεις πάντα τι φορέθηκε σε μακιγιάζ και μαλλιά από την αρχή του φεστιβάλ, τι έγινε στην πορεία αλλά και το τελευταίο weekend που το φεστιβάλ έριξε αυλαία!

Στο τελευταίο weekend, λοιπόν, είδαμε πολλά και διαφορετικά hair styling (από πιασίματα μέχρι κυματισμούς και λιγότερο formal ponytails), αλλά και πολλά διαφορετικά μακιγιάζ! Θέλεις να δεις; Στα έχουμε… μαζεμένα!

Andie McDowel

H Andie McDowel έκανε τα μαλλιά της σε χαλαρούς κυματισμούς ενώ για το μακιγιάζ της επέλεξε να δώσει έμφαση στα μάτια χωρίς πολλά shimmers και λάμψεις ώστε να “καμουφλάρει” τυχόν ρυτιδούλες έκφρασης.

Anja Rubik

Το μοντέλο Anja Rubik έχει εκπαιδευτεί πολύ από τα catwalks γι’ αυτό και είχε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα beauty looks. Ένα τέλειο ανοιξιάτικο smoky με έμπνευση από τον Moschino και σπαστά, beachy hair.
Tip: για να κάνεις μόνη σου το τέλειο ανοιξιάτικο smoky κάνε κλικ εδώ!

Audrey Tatou

Η Audrey Tatou ξεχωρίζει πάντα με το ιδιαίτερο στιλ και τις chic επιλογές της. Σίγουρα δεν θα επέλεγε ποτέ smoky, όπως και το έκανε! Την είδαμε με taupe σκιά στα μάτια, αναψοκοκκινισμένα μήλα και ελαφρώς τονισμένα χείλη ώστε να ενισχύσει την φυσική ομορφιά της.

Reese Witherspoon

Μαλλιά πιασμένα σε μπανάνα, γυαλιστερές σκιές στα μάτια και υπογραμμισμένο το κινητό του βλεφάρου αλλά και η ρίζα του κάτω έκαναν την εγκυμονούσα Reese να λάμπει!

Kylie Minogue

Η Kylie Minogue δανείστηκε τις αποχρώσεις του μακιγιάζ της από το φόρεμά της. Δεν είναι πάντα σωστό, αλλά εδώ τελικά έπιασε!

Diane Kruger

Το μακιγιάζ της Diane Kruger είναι τέλειο! Αλλά μήπως το ponytail της έπρεπε να είναι ελάχιστα πιο στιλιζαρισμένο για ένα τέτοιο red carpet event. Ή τουλάχιστον να μην φαίνονταν το λαστιχάκι!

Ximena Navarrete

Τέλειο ατημέλητο πιάσιμο που παίρνει extra πόντους glam και από το hair accessory, ενώ η παστέλ πράσινη σκιά σε συνδυασμό με τα ροζ μάγουλα δίνουν ένα πολύ fresh αποτέλεσμα!

Read More

And More