OMG! Η Cara Delevingne και η Georgia May Jagger μόλις αποκάλυψαν τι κρέμες χρησιμοποιούν!

Η Cara και η Georgia είναι μέσα στα πράγματα. Που σημαίνει ότι ό,τι βάζουν στο πρόσωπό τους είναι πράγματι ψαγμένο και κάνει δουλειά! Και ευτυχώς για εμάς, η κόρη του Mick Jagger και top, top, top model μίλησε στην βρετανική Vogue και αποκάλυψε μεταξύ άλλων, τα προϊόντα που βάζουν στο πρόσωπό τους αυτή, η συγκάτοικός της Cara Delevingne και η αδερφή της Lizzy Jagger.

Και να τι είπε: “Εγώ, η Cara και η αδερφή μου φοράμε την σειρά περιποίησης προσώπου Bee Yummy αλλά επειδή υπάρχει έλλειψη στην Μεγάλη Βρετανία, κάθε φορά που πηγαίνουμε στην Νέα Υόρκη τις παίρνουμε δέκα- δέκα. Η όλη σειρά είναι φυσική και φανταστική! Αγαπώ αυτή την μάσκα, την Yummy Honey Mask που είναι πραγματικά φυσική αλλά κάνει δουλειά, σε αντίθεση με πολλές άλλες φυσικές μάσκες. Την τελευταία φορά που ήμουν στην Νέα Υόρκη τις αγόρασα όλες τις μάσκες. Επίσης, αγόρασα πολλά προϊόντα για την Cara και για την αδερφή μου η οποία με την σειρά της μας είχε πάρει τα Χριστούγεννα. Ουσιαστικά, αγοράζουμε πάντα η μια για την άλλη!”.


Παραπάνω η περιβόητη μάσκα που λατρεύουν η Cara, η Georgia και η αδερφή της. Δυστυχώς, όμως, δεν υπάρχουν στην Ελλάδα. Ευτυχώς, όμως, υπάρχει το internet! Και μετά από μια γρήγορη αναζήτηση τα εντόπισα σε αυτό το βρετανικό eshop! Bonus info: οι τιμές τους είναι πολύ καλές. Κι εντάξει, ξέρω πως δεν σου φτιάχνουν και χαρακτηριστικά top model, αλλά να, έχει ενδιαφέρον να τις δοκιμάσουμε!

Read More

And More