Μετά τις BB έφτασαν οι πρώτες CC κρέμες στην Ελλάδα!

Θυμάσαι που σου είχαμε γράψει καιροοοό πριν ότι οι CC creams είναι το μεγάλο hit στην ομορφιά; Επειδή κρατάμε ντοκουμέντα μπορείς πάντα να διασταυρώσεις την είδηση εδώ! Και για να στο πω γενικά και όσο απλά γίνεται, ενώ οι ΒΒ creams έχουν πάρει τα αρχικά τους από τις λέξεις Blemish Balms και προέρχονται από την Γερμανία, οι CC creams έχουν πάρει τα αρχικά τους από τις λέξεις Color Correction και αποτελούν ασιατική μανία. Στόχος είναι η χρωματική ομοιογένεια και εδώ μπορείς να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεσαι (θα κάνεις κλικ θες δεν θες!).

Πού μπορείς να βρεις τις πρώτες CC κρέμες; Στην L’Oreal Paris που λάνσαρε δύο διαφορετικές CC

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/FEBRUARY/19_2/cc.jpg

Την anti-redness CC cream που διορθώνει τις κοκκινίλες και την anti- Dullness που καταπολεμά την θαμπή όψη. Η τιμή και των δύο CC είναι πολύ καλή καθώς δεν ξεπερνά τα 13 ευρώ ενώ το εντυπωσιακότερο είναι ότι το χρώμα της κάθε κρέμας είναι αυτό που βλέπεις στην συσκευασία (πράσινο και μοβ αντίστοιχα) αλλά μεταμορφώνεται σε μπεζ όταν το απλώσεις!

Αλήθεια, εσύ είσαι διατεθειμένη να δοκιμάσεις την CC κρέμα ή είσαι κολλημένη στην αγαπημένη σου ΒΒ. Ή μήπως (και ένα τρίτο ενδεχόμενο) είσαι πιο… παραδοσιακή και δεν έχεις πειραματιστεί ποτέ ούτε με την μια ούτε με την άλλη; Θα ήθελα να ξέρω!

Read More

And More