Το βίντεο για το νέο άρωμα Chanel Chance Eau Vive είναι ό,τι καλύτερο έχεις δει τελευταία!

Πριν από μερικές μέρες είχαμε αυτό το beauty new ότι ο οίκος Chanel πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα ολοκαίνουριο άρωμα, το Chance Eau Vive. Και είχαμε μοιραστεί μαζί σου αυτό το εντυπωσιακό νέο εδώ.

Μάντεψε! Το νέο γίνεται ακόμη εντυπωσιακότερο γιατί μόλις έφτασε στο email κάθε beauty editor του κόσμου αυτού το βίντεο που συνοδεύει αυτό το λανσάρισμα. Και αυτό το βίντεο α) είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει τελευταία και β) μας επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά τα πώς και τα γιατί ο οίκος Chanel είναι όλα αυτά τα χρόνια στην κορυφή.

Διαπίστωσε και μόνη σου!

Το αποτέλεσμα του film που βλέπεις παραπάνω αποτελεί έμπνευση του Jean-Paul Goude και διαδραματίζεται σε ένα bowling center όπου κορίνες και μπάλες είναι τα αρώματα Chanel. Το film, με πρωταγωνίστριες τέσσερα Chanel κορίτσια, εκφράζει όλη την δυναμική του αρώματος και την fun διάθεση των κοριτσιών που το φοράνε. Τα κορίτσια του Chance Eau Vive που δράττονται των ευκαιριών και κάνουν πάντα… strike στους στόχους τους!

Ένα άρωμα που εκφράζει όλα εμάς τα σύγχρονα κορίτσια! Και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που ανυπονομούμε να μυρίσουμε το Chance Eau Vive πάνω μας!

Read More

And More