Έφτασε στο γραφείο η χριστουγεννιάτικη συλλογή της Chanel (και δεν έχουμε λόγια)!

Είναι κάποιες μέρες που πηγαίνεις στο γραφείο. Τελεία. Και είναι κάποιες μέρες που πηγαίνεις στο γραφείο και σε περιμένει μια τσάντα με τη νέα- χριστουγεννιάτικη-limited edition-συγκλονιστική συλλογή της Chanel!!!!!!!!!!!! Με πολλά θαυμαστικά!

Αυτή η τσάντα…

Κι επειδή ξέρω ότι εσύ κι εγώ μοιραζόμαστε τον ίδιο ενθουσιασμό για ότι έχει την κατάληξη… (καλλυ)ντικά, να τι θα βρεις στην χριστουγεννιάτικη συλλογή, Collection Nuit Infinie de CHANEL

Αγάπησα την πενταπλή παλέτα Ombres Matelassees de Chanel (€58.40), αλλά αν θες να μιλήσουμε για μεγάλους έρωτες να σου πω ότι το κραγιόν Rouge Allure Velvet 317 La Précieuse (€36.90) είναι αξεπέραστο. Καθαρό κόκκινο με τέλεια ματ υφή! Ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας και είναι το προϊόν εκείνο που σε κάνει να δείχνεις μακιγιαρισμένη ακόμη κι αν έχεις φορέσει μόνο ένα κραγιόν! Όπως, επίσης, και το πιο καθαρό κόκκινο βερνίκι που συνάντησες ποτέ: Le Vernis 677, Rouge Rubis (€25.40). Και δεδομένου ότι το κόκκινο βερνίκι είναι το μεγάλο hit του Χειμώνα, αυτή η συλλεκτική απόχρωση πρέπει να μπει οπωσδήποτε στη λίστα σου!

Και τα αξεπέραστα αυτά προϊόντα σετάρονται τέλεια με την πούδρα λάμψης Poudre Universelle Libre (€55.40) για το πρόσωπο και το σώμα. Και όλες χρειαζόμαστε οπωσδήποτε λίγη λάμψη τα Χριστούγεννα!
Bonus info: η Poudre Universelle Libre είναι must με φορέματα με βαθύ ντεκολτέ.

Και για το μακιγιάζ των ματιών υπάρχει εκείνη η μάσκαρα, Cils Scintillants Bronze Platine (€36.90), που θα δώσει στις βλεφαρίδες σου ένα εορταστικό χρυσό αποτέλεσμα (που όχι, δεν δείχνει καθόλου υπερβολικό όπως μπορεί να υποψιάζεσαι!)

Και να παρακάτω η καμπάνια που συνοδεύει την εορταστική collection που βρίσκεται ήδη στα καταστήματα…

Και μια ακόμη εκδοχη (γιατί στην ίδια συλλογή θα βρεις και κάποια ακόμη προϊόντα σε nude αποχρώσεις)

Και για να πάρεις και μια γεύση από τις υπέροχες glittery βλεφαρίδες που σου περιέγραψα πριν, δες το βίντεο παρακάτω…

Και τώρα μπορείς να μοιραστείς ελεύθερα τον ενθουσιασμό σου εδώ!

Read More

And More