Γ. Πυρπύλης: ο Έλληνας chief make up artist της Chanel στο cruise show!

Την Τρίτη 13 Μαϊου έγινε η pre Spring- Summer 2015 cruise collection του οίκου Chanel. Και ο Karl Lagerfeld μετέφερε όλη την avant garde της μόδας και του στιλ στο Ντουμπάι. Και φυσικά εκεί ήταν και η Tilda Swinton και η Vanessa Paradis. Το huge νέο, όμως, εδώ που μας κάνει πολύ, πολύ περήφανους είναι ότι στα backstage chief make up artist ήταν ο δικός μας Γρηγόρης Πυρπύλης (και αφήστε με να ενθουσιαστώ λιγαααααααακι ακόμα γιατί τον Γρηγόρη Πυρπύλη τον γνωρίζω προσωπικά και μπορώ να περηφανεύομαι διπλά γι’αυτό!). Το μακιγιάζ σχεδιάστηκε στο Παρίσι από έναν από τους μεγαλύτερους make up artists στον κόσμο!

Το hair styling ανέλαβε για μια ακόμη φορά ο Sam McKnight (ναι, τον καταφέραμε να μιλήσει στο Berenata’s blog!) ο οποίος- ευτυχώς για εμάς!- πλημμύρισε το instagram του με close ups από τα μακιγιάζ και τα μαλλιά των μοντέλων. Πάρε μια πρώτη γεύση…

Και αυτό το post δεν έχει πολύ ανάλυση, αλλά όπως σου είπα μόνο μια πρώτη γεύση. Δεν μπορώ να πω πολλά! Stay tuned, όμως, γιατί εδώ σου φυλάω μια έκπληξη!

PS: Μέχρι τότε τσέκαρε αυτό το βίντεο από τα… παλιά με τον Γρηγόρη Πυρπύλη στο TLIFE!

Read More

And More