Πώς θα βάφουμε τα νύχια μας την Άνοιξη (σύμφωνα με την Chanel)!

Ένας από τους άγραφους κανόνες στον κόσμο της ομορφιάς είναι πώς αν θες να μάθεις ποιο είναι το επόμενο cool παύλα must παύλα πρέπει να φορέσεις χρώμα στα νύχια, θα πρέπει να ρίξεις οπωσδήποτε μια ματιά τον οίκο Chanel (και είναι κάτι που καθιερώθηκε υποσυνείδητα περίπου τέσσερα χρόνια πριν, μια Άνοιξη, όταν ο οίκος κυκλοφόρησε ένα χρώμα μεταξύ γκρι και μπεζ που έκανε χαμό και καριέρα ως… greige/ aka grey+beige).

Στο σήμερα τώρα, έχουμε στα χέρια μας ήδη την συλλογή Reverie Parisienne (έτσι λέγεται η νέα ανοιξιάτικη collection) και να τα τρία βερνίκια της συλλογής που έκλεψαν την καρδιά μας (και που πρέπει οπωσδήποτε να βάψεις τα νύχια σου τους επόμενους μήνες).

No 643, Desirio

/

No 641, Tenderly


No 645, Paradiso


Λοιπόν, ποιο είναι το αγαπημένο σου; Paradiso for me please!

Πώς θα βάφουμε τα νύχια μας την Άνοιξη (σύμφωνα με την Chanel)!

Αν θες να μάθεις ποιο είναι το επόμενο hot χρώμα στα νύχια θα πρέπει να ρίξεις μια ματιά στον οίκο Chanel. Γιατί είναι οίκος που καθορίζει εδώ και κάμποσες σεζόν τα hot και τα not στα άκρα μας (αν έχεις καλή μνήμη θα θυμάσαι πως όλα ξεκίνησαν από εκείνη το συγκλονιστικό greige, δηλαδή ανάμεσα σε γκρι και μπεζ, πριν περίπου τέσσερα χρόνια, Άνοιξη).


Read More

And More