Μόλις κυκλοφόρησε το film του Chanel No5 με την Gisele! Και είναι ότι πιο συ-γκλο-νι-στι-κό έχεις δει!

Αυτή η εισαγωγή έχει γραφτεί κι έχει σβηστεί δεκάδες φορές… Και αυτό γιατί οτιδήποτε γραφτεί για το νέο συγκλονιστικό film της Chanel στο πλαίσιο της ολοκαίνουριας καμπάνιας για το θρυλικό άρωμα No5 είναι πολύ, πολύ λίγο σε σχέση με αυτό που θα δεις!

Οπότε κάπου εδώ σου προτείνω να πατήσεις play, γιατί ναι, κάποιες φορές τα λόγια περισσεύουν…

ΑΛΛΑ πρέπει να σου μεταφέρω κάποια λόγια από τον εφυέστατο Baz Luhrmann που σκηνοθέτησε το νέο film του no5 ως προς την σύλληψη της ιδέας (πρόκειται για τον σκηνοθέτη του Moulin Rouge, του Gatsby και του ίδιου ανθρώπου που είχε σκηνοθετήσει το film για το Chanel no5 το 2004 με πρωταγωνίστρια την Nicole Kidman).

Η καμπάνια, που κάνει σήμερα 15 Οκτωβρίου, παγκόσμια πρεμιέρα έχει να κάνει με την γυναίκα του σήμερα που προσπαθεί να βρει χρόνο για όσα την αφορούν: τον εαυτό της, την οικογένεια, την καριέρα και κυρίως την αγάπη. Εξού και το όνομα του film: The One That I want!

“Η γυναίκα Chanel μπορεί να είναι μόνη της σε μια παραλία, με το παιδί της, να έχει μια μεγάλη καριέρα αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να έχει μια ουσιαστική σχέση με τον σύντροφό της: μπορεί να να έχει τον ρομαντισμό που θέλει.

Και στο τέλος η γυναίκα Chanel επιλέγει την αγάπη…

Wisely said Baz Luhrmann!

Photographer: Patrick DEMARCHELIER

Read More

And More