Love them! Chanel stickers για το πρόσωπο!

Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε η Cruise Collection του οίκου Chanel στις Βερσαλίες. Εκεί ο Peter Phillips, creative director του οίκου, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό με έντονα (almost fluo!) χρώματα στα μάτια και ψηλά στα ζυγωματικά!

Ιδού μια backstage photo…

Πηγή: fashionista.com

Μεταξύ του υπέροχου make up και των θεαματικών ρούχων, αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν το λογότυπο του θρυλικού οίκου (τα αρχικά της Coco Chanel) στα ζυγωματικά. Αρχικά, η πρώτη αίσθηση ήταν ότι το logo το δημιούργησε ο Peter Phillips, πιθανότατα με αδιάβροχο eyeliner. Το νεότερο info, όμως, είναι ότι πρόκειται για βελούδινο face sticker το οποίο θα κυκλοφορήσει στην αγορά μαζί με την limited edition Collection Versailles de Chanel που θα περιέχει προϊόντα μακιγιάζ σε αντίστοιχες αποχρώσεις.

Πάντως, δεν έχουμε ακριβή ημερομηνία για το πότε θα κυκλοφορήσει η συλλογή και αν τελικά θα φτάσει στην Ελλάδα! We will let you know as soon as possible!

Εν τω μεταξύ, ο θρυλικός οίκος έχει λανσάρει την σειρά Levres Scintillantes με υπέροχα gloss και βερνίκια. Και ο Dominique Papadopoulos, Europe Training Manager της Chanel, ταξίδεψε στην Ελλάδα για να μας τα δείξει, αποκλειστικά εδώ στο TLIFE!

Read More

And More