WOW! Taxi Chanel που σε πηγαίνουν για δωρεάν θεραπεία! Πού, πώς, πότε, γιατί;

Πώς θα σου φαινόταν αν ένα πρωί έβγαινες από το σπίτι σου στον κεντρικό δρόμο για να βρεις ταξί και από μπροστά σου περνούσαν ένα σωρό ταξί της Chanel (yeap!) σε χρώματα από τα best sellers κραγιόν και βερνίκια της Chanel (yeap επί δύο!); Σε πρώτη φάση θα τα έχανες αλλά το καλό που σου θέλω ήταν να είχες γρήγορες αντιδράσεις. Να σήκωνες το χέρι σου και να έμπαινες μέσα. Κατά βάθος ξέρεις πώς ό,τι Chanel σε οδηγεί κάπου καλά!

Η είδηση (που μας κάνει να σκάμε από ζήλια) είναι η εξής: πρόσφατα άνοιξε ένα συγκλονιστικό κατάστημα με καλλυντικά από τον θρυλικό οίκο Chanel στη Covent Garden. Για το promo του καταστήματος, το οποίο να σημειώσω ότι διαθέτει τους καλύτερους make up και nail artists παγκοσμίως, μόλις χθες στους δρόμους του Λονδίνου ξεχείθηκαν ταξί Chanel. Τα οποία, αν τα σταμάταγες σε οδηγούσαν μέχρι το κατάστημα Chanel της Covent Garden όπου έκανες είτε ένα mini make over είτε ένα mini μανικιούρ και εσύ έπρεπε να ξοδέψεις μόλις 25 δολάρια σε αγορές προϊόντων! Μπορείς να ζηλέψεις ελεύθερα!

Κι επειδή σου άνοιξα την όρεξη με τις Chanel εμμονές λέω να σε χορτάσω με τα βίντεο που γυρίσαμε αποκλειστικά για το TLIFE με τον Dominique Papadopoulos, international make up artist της Chanel:
1. Δες εδώ πώς μπορείς να κάνεις το τέλειο βραδινό make up!
2. Αναζητάς ένα γρήγορο και όμορφο πρωινό make up; Κάνε κλικ εδώ!
3. Ο Dominique Papadopoulos σου απαντά εδώ στις πιο βασικές ερωτήσεις σου για make up!

Read More

And More