H Charlotte Free είναι το νέο πρόσωπο της Maybelline N.Y! Και πρέπει να τη δεις!

Η Maybelline New York έχει ένα σωρό κορίτσια να εκπροσωπούν το brand. Christy Turlington, Julia Stegner, Erin Wasson και αν δεν με σταματήσεις μπορώ να σου πω πολλά ονόματα ακόμη! Πρόσφατα, μόλις χθες δηλαδή, μας ανακοινώθηκε ότι στη λίστα με τα πρόσωπα- μούσες προστέθηκε ένα ακόμη κορίτσι. Λέγεται Charlotte Free και είναι ένα από τα hottest κορίτσια των catwalks τώρα αλλά και γνωστή για τις χαρακτηριστικές της ροζ τούφες.



Η μια Charlotte αφήνεται στα χέρια της άλλης Charlotte! Η Charlotte Free αφήνεται στα χέρια της Charlotte Tilbury, official make up artist της Maybelline New York παγκοσμίως!

Και με αφορμή, λοιπόν, την νέα τους συνεργασία, η Charlotte (μην μπερδεύεσαι! Αυτή με τις ροζ άκρες!) μίλησε για μόδα, ομορφιά, την Maybelline και την Νέα Υόρκη. Θέλεις να μάθεις τα μυστικά ομορφιάς της και τι σημαίνει η μάρκα για εκείνη; Κι εγώ! Ορίστε, λοιπόν, τι μας λέει!

Η Charlotte για την ομορφιά

– Πώς προσδιορίζεις την ομορφιά; Τι κάνει μια γυναίκα όμορφη;
Η εσωτερική ομορφιά πάντα βγαίνει όταν κοιτάω κάποιον. Ενθουσιάζομαι πάντα όταν συναντώ μια γυναίκα η οποία είναι τόσο σίγουρη για τον εαυτό της ώστε να βγαίνει από κάθε πόρο του δέρματός της. Αν πιστεύεις η ίδια στην δική σου ομορφιά θα πείσεις και όλους τους άλλους!

– Έχεις κάποιο beauty icon; Μια γυναίκα που σε εμπνέει;
Κάθε γυναίκα που ήταν αρκετά τολμηρή για να δοκιμάσει κάτι.

Η Charlotte για την Maybelline New York

– Πώς είναι να είσαι η μούσα της Maybelline New York;
Είναι τιμή να εκπροσωπείς μια τόσο σημαντική εταιρία και είναι ένα όνειρο που βγήκε πραγματικότητα!

– Ποιο είναι το πρώτο προϊόν Maybelline New York που δοκίμασες ποτέ;
Την μάσκαρα Great Lash όταν ήμουν περίπου έξι χρονών! Τη φορούσα στο Halloween αλλά μου άρεσε πολύ το πώς φαίνονταν μετά οι βλεφαρίδες μου. Ήθελα να την φοράω συνέχεια!

– Ποιο είναι το αγαπημένο σου προϊόν από την Maybelline New York;
Φυσικά η μάσκαρα! Όλοι ξέρουν ότι η Maybelline New York έχεις τις καλύτερες μάσκαρα! Έχω διαφορετικές μάσκαρα για διαφορετικά looks. Η Great Lash είναι ιδανική για ένα κλασικό, casual look. Όταν θέλω να δείχνω σαν να φοράω ψεύτικες βλεφαρίδες φοράω την The Falsies. Επίσης, μου αρέσουν πολύ τα juicy χρώματα από τα Popsticks κραγιόν και η μπλε σκιά Color Tattoo.

Read More

And More