Hold your breath! Έρχεται νέο άρωμα Chloe!

Ποτέ μα ποτέ στην ζωή μου δεν πίστευα ότι κάτι που μπορεί να μυρίζει τριαντάφυλλο θα μου αρέσει τόσο πολύ! Και όχι απλά θα μου αρέσει, θα γίνει η signature μυρωδιά μου! Και μετά (εννοώντας επτά χρόνια πριν) ήρθε το πρώτο άρωμα Chloe και πήρα το beauty μάθημά μου: ποτέ μη λες ποτέ!

Και μόνο αν μοιράζεσαι μαζί μου την ίδια εμμονή για το Chloe (και τελικά είμαστε πολλές αυτές!) θα καταλάβεις γιατί αυτό το νέο είναι huge και γιατί μερικές γραμμές που πληκτρολογούνται τώρα μπορεί να σε γεμίσουν ενθουσιασμό και προσδοκία!

Λοιπόν, το νέο είναι πως μετά τα Chloé Eau de Parfum, l’Eau de Chloé και Roses de Chloé, ένα νέο φίνο άρωμα γεννιέται: το Chloé Eau de Toilette!

src=/files/Image/BEAUTY/2015/BEAUTY_NEWS/JUNE/25_6/chloeedt.jpg

Για το νέο άρωμα Chloé Eau de Toilette, η φινέτσα αποτελεί το σήμα κατατεθέν της κομψότητας.
Διατηρεί σε κάθε πτυχή του την ξεχωριστή ομορφιά όλων των προηγούμενων αρωμάτων. Από τις πρώτες κιόλας νότες η αίσθηση δροσιάς που αναδύεται κάνει τη διαφορά. Στην καρδιά του αρώματος χτυπάει βέβαια πάντα το τριαντάφυλλο, μόνο που αυτή τη φορά αποκαλύπτει μια άλλη πλευρά του, πιο ελαφριά και απαλή από ποτέ.

Ο Master αρωματοποιός Michel Almairac (αρωματικός οίκος Robertet) – που δημιούργησε το Chloé Eau de Parfum και τις διαφορετικές εκδοχές του στη συνέχεια – οραματίστηκε τη δημιουργία αυτού του νέου, δροσερού και floral eau de toilette, μαζί με την αρωματοποιό Sidonie Lancesseur. Το Τριαντάφυλλο βρίσκεται στο κέντρο αυτής της σύνθεσης, ενώ πλαισιώνεται από ένα ξεχωριστό μπουκέτο λουλουδιών. Προσέθεσαν αρχικά περγαμόντο για να κεντρίσουν την περιέργειά μας και στη συνέχεια μια συμφωνία από μανόλια και γαρδένια, που με το δροσερό άρωμά τους και την υποτυπώδη μυρωδιά λεμονιού, αγκαλιάζουν το λευκό τριαντάφυλλο. Μπουμπούκια από ρόδα που ανθίζουν στη δροσιά της αυγής, ενώνονται αρμονικά με τα λευκά πέταλα και συναντούν το μόσχο αναζητώντας έξτρα απαλότητα. Το άρωμα Chloé Eau de Toilette στην επαφή του με την επιδερμίδα, αποκαλύπτει την ευαισθησία του και το μυστηριώδη χαρακτήρα του.

Το άρωμα Chloé Eau de Toilette παραμένει πιστό στο κλασσικό, γυάλινο μπουκάλι του signature αρώματος, με τις περίτεχνες ασημένιες λεπτομέρειες. Αντλώντας έμπνευση από το περίφημο Fortuny πλισέ των κολεξιόν ρούχων του οίκου Chloé, αναδεικνύει τον ξεχωριστό του χαρακτήρα που ολοκληρώνεται από τη silver-dipped πλάκα που στολίζει το λαιμό του. Πινελιά τελειότητας και συνάμα τρυφερότητας αποτελεί το λευκό φιογκάκι γύρω από το λαιμό του μπουκαλιού, που παραπέμπει μεταξύ άλλων και στο λευκό τριαντάφυλλο στην καρδιά του αρώματος.

Η διεθνής ηθοποιός και μοντέλο Dree Hemingway ενσαρκώνει το τολμηρό πνεύμα και την ανεμπόδιστη θηλυκότητα των αρωμάτων Chloé. Μπροστά στο φακό της ευρηματικής φωτογράφου και της ομάδας της, Inez and Vinoodh, η Dree εμφανίζεται αυτή που είναι στην πραγματικότητα: αυθεντική, απαλή και αισθησιακή. Οι ασπρόμαυρες εικόνες παραμένουν πιστές στα πορτραίτα των γυναικών που η ομάδα Inez and Vinoodh, δημιούργησαν επτά χρόνια πριν, για το λανσάρισμα του πρώτου αρώματος Chloé Eau de Parfum. Γοητευτικά χαριτωμένη, με λυμένα μαλλιά και γυμνή επιδερμίδα, η Dree εκφράζει τη μοντέρνα και ανεπιτήδευτη θηλυκότητα. Είναι ελεύθερη να είναι η γυναίκα που πάντα ήθελε να είναι και που θα συνεχίσει να είναι και στο μέλλον. Εκφράζει τη χαρά της που είναι … μια γυναίκα Chloé.

Το νέο άρωμα Chloe Eau de Toilette το περιμένουμε τον Σεπτέμβριο και υπάρχει και ένα ακόμη huge νέο! Θα κυκλοφορήσει και σε body mist εκδοχή στα 100ml!
Ανυπομονούμε!

Read More

And More