Beauty alert! Ο Christian Louboutin μπαίνει στον κόσμο της ομορφιάς!

Καιρό είχε να γραφτεί ένα τόσο συγκλονιστικό beauty νέο όσο αυτό εδώ: Κυρίες μου, ο Christian Louboutin μπαίνει στον κόσμο της ομορφιάς, συγκεκριμένα πρόκειται να λανσάρει βερνίκια, και κάπως έτσι όσες μέχρι σήμερα δεν είχαμε το budget για ένα ζευγάρι Louboutin, τουλάχιστον θα μπορέσουμε να κάνουμε δικό μας ένα φλογερό, κατακόκκινο βερνίκι όπως και οι θρυλικές σόλες του!

Και να ένα ωραίο story πίσω από τις κόκκινες σόλες (και είμαι σίγουρη πως θα σε εντυπωσιάσει όσο εμένα!): Ήταν το 1992 όταν ο Christina Louboutin παρατηρούσε τα σχέδια που είχε κάνει για την τρίτη κατά σειρά συλλογή του και η έλλειψη χρωμάτων στα σχέδια αυτά δεν του άρεσε καθόλου. Το αμέσως επόμενο step ήταν να πάρει ένα κατακόκκινο βερνίκι από την βοηθό του και να βάψει με το βερνίκι αυτό τις σόλες των παπουτσιών κόκκινες.


Μετά από αυτό το σύντομο story ακούγεται πολύ λογικό ο μετρ των τακουνιών να μπαίνει στην αγορά της ομορφιάς με βερνίκια. Η συλλογή θα περιλαμβάνει τρεις κατηγορίες χρωμάτων, μαύρα, nude και πιο ποπ χρώματα και όπως βλέπεις παραπάνω το καπάκι τους δημιουργεί κάποιους συνειρμούς με τα τακούνια. Εξάλλου, όπως είπε κι ο ίδιος στο WWD: “Αν είναι να κάνω κάτι που θα σχετίζεται με την ομορφιά θα την κάνω με τον δικό μου τρόπο!”.

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη από τις 14 Αυγούστου στην Μεγάλη Βρετανία και συγκεκριμένα στα Selfridges, τα Harrods και τα Harvey Nicols. Αλλά αν αυτό δεν είναι η τέλεια αφορμή για ένα ταξίδι στο Λονδίνο, τότε τι (ok! ok! Δεν το εννούσα ακριβώς, αλλά καθόλου άσχημα δεν θα ήταν!).

Read More

And More