Πίσω στην κορυφή της σελίδας
18.01.2014 | 23:00
Νατάσα Μπερέκου - Tweet me @berekoukou

Να γιατί η Christy Turlington δεν μεγαλώνει ποτέ!

Να γιατί η Christy Turlington δεν μεγαλώνει ποτέ!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Η Christy Turlington ανήκει στην κάστα των πραγματικών top models που μεσουράνησαν στα 90's. Αλλά η Christy Turlington των 90's είναι ίδια, ή σχεδόν ίδια, με την Christy Turlington των '10s (που πραγματικά δεν ξέρω πώς λέγεται, αλλά εννοώ το 2014!)...

Και καθώς φαίνεται έχει ένα μυστικό ομορφιάς στο οποίο στηρίζεται οοοολη αυτή η νεανική της εμφάνιση. Το top model υπέγραψε συμβόλαιο με τα Imedeen που είναι συμπληρώματα ομορφιάς και στο εξής θα είναι η ambassador τους.

Για την συνεργασία τους αυτή η Christy δήλωσε: "Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να έχω όμορφη επιδερμίδα και το έχω ανάγκη όχι μόνο ως μοντέλο αλλά και ως γυναίκα που πρέπει να αντεπεξέλθει σε πολλές απαιτήσεις και ρόλους καθημερινά. Τώρα, περισσότερο από ποτέ είναι σημαντικό να φροντίζω την υγεία μου και να είμαι σε ευεξία. Το να φροντίζω την επιδερμίδα μου από μέσα είναι το ίδιο σημαντικό με το να την φροντίζω απ' έξω γι' αυτό και το συμπλήρωμα ομορφιάς Imedeen είναι ο σύμμαχός μου!".Όσον αφορά το ίδιο το συμπλήρωμα ομορφιάς δεν διανέμεται στην Ελλάδα αλλά το βρίσκεις online σε eshops τύπου Amazon.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10