Let’s Party με ck one red και με τον Σάκη Ρουβά @The Ace of Hearts Tour!

Ο κορυφαίος Έλληνας star, Σάκης Ρουβάς, ξεκινά τον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης περιοδείας του The Ace Of Hearts Tour και ετοιμάζεται να καθηλώσει χιλιάδες κοινού μέσα από μια ανεπανάληπτη διαδραστική μουσική εμπειρία και ένα φαντασμαγορικό show! Μπορεί όμως ο κοσμοαγαπημένος καλλιτέχνης να στοχεύει να κατακτήσει τις καρδιές των χιλιάδων θεατών σε Καλαμάτα, Ηράκλειο και Πάτρα, όπου πρόκειται να εμφανιστεί μέσα στον Ιούλιο, αλλά τη δική του καρδιά έχει σίγουρα κατακτήσει το πιο sexy άρωμα που κυκλοφορεί, το CALVIN KLEIN ck one RED, ως official sexy perfume partner.

Χορηγώντας τις εκρηκτικές εμφανίσεις του Σάκη Ρουβά, το άρωμα CALVIN KLEIN ck one θα πλημμυρίζει με sexy ενέργεια και μυρωδιές τον ίδιο και το πιστό κοινό του, απογειώνοντας κυριολεκτικά τα καλοκαιρινά βράδια και ενώνοντας όλους σε «ΕΝΑ». “One” είναι η μονάδα, το νούμερο που αρκεί για να κάνει τη διαφορά. «ΕΝΑΣ» και μοναδικός είναι ο Σάκης Ρουβάς, «ΕΝΑΣ» είναι ο κάθε θεατής και όλοι μαζί ενωμένοι είμαστε «ΕΝΑ», είμαστε ck one!

/

ck one σημαίνει στάση ζωής και δεν έχει να κάνει με ηλικία, χρώμα, γλώσσα ή γένος. Είσαι έτοιμος να ακολουθήσεις το κοινωνικό μας κίνημα, να έρθεις μαζί με εμάς και όλους τους ανθρώπους, σε μια προσπάθεια οικουμενικής ένωσης; Παραδώσου στη διαχρονική γοητεία του ck one και ζήσε μοναδικές αρωματικές συγκινήσεις! θυμήσου το παρελθόν και μύρισε το μέλλον!

Απλό, ανεπιτήδευτο και προσιτό. Το αυθεντικό άρωμα ck one RED, είναι ένα φυσικά απλό και παγκόσμιο άρωμα με πινελιές δροσιάς από Πράσινο Τσάι και Νερολί. Είναι διάφανο με νότες εσπεριδοειδών από Περγαμόντο και Μανταρίνι, είναι καθημερινό και παράλληλα προσωπικό, με τον αισθησιασμό που του δίνουν το Κεχριμπάρι και ο Μόσχος, είναι ένα άρωμα εκρηκτικό που δεν ξεχνά όποιος σε πλησιάζει.

Ο Σάκης Ρουβάς θα ερμηνεύσει αγαπημένες του επιτυχίες και θα συνεργαστεί μοναδικά με τους ανανεωμένους Otherview, με το ανερχόμενο boy band Boys & Noise που μας παρασύρει με το δυνατό ρυθμό του και με την ταλαντούχα μουσική παραγωγό & dj Xenia Ghali που ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη με τα upbeat mash up mixes της.

Η τεράστια παραγωγή και τα επιβλητικά κουστούμια επιφυλάσσουν μία ανεπανάληπτη διαδραστική μουσική εμπειρία σε ένα φαντασμαγορικό show, στο οποίο τη σκηνοθετική επιμέλεια ανέλαβε ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης, τις χορογραφίες της πολυμελούς ομάδας χορευτριών η Chaly Jennings, τις ενορχηστρώσεις ο μαέστρος Γιώργος Ζαχαρίου και τη διεύθυνση της ορχήστρας ο Τόνυ Κονταξάκης.

Το The Ace of Hearts Tour είναι αφιερωμένο στους σκοπούς του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας για την ευαισθητοποίηση του κοινού και την οικονομική ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Read More

And More