Το νέο συλλεκτικό μακιγιάζ της Clinique για την Άνοιξη! Σε συνεργασία με τον οίκο Milly.

Αν υπάρχουν δύο πράγματα να με χαρακτηρίζουν αυτά είναι α) τα βραχιόλια (όσα περισσότερα τόσο το καλύτερο!) και β) τα καλλυντικά (κι εδώ ισχύει ο παραπάνω κανόνας). Αν μοιράζεσαι μαζί μου κάποια από τις παραπάνω δύο εμμονές ή… και τις δύο τότε θα δηλώσεις τον ίδιο άκρατο ενθουσιασμό για την ολοκαίνουρια, συλλεκτική και ανοιξιάτικη σειρά μακιγιάζ της Clinique που γίνεται σε συνεργασία με τα Milly.

Λεπτομέρειες, παρακαλώ!
Τα Milly είναι ένα διεθνές brand πίσω από το οποίο κρύβεται η σχεδιάστρια Michelle Smith (έχει δουλέψει με Hermes, Dior, Louis Vuitton!). Είναι ένα brand ρούχων και αξεσουάρ πολύ fresh και πολύ νεανικό. Για να πάρεις μια γεύση έχω συγκεντρώσει εδώ μερικά από τα αγαπημένα μου αξεσουάρ.


Girly και καλοκαιρινό. Το κολιέ που μου φτιάχνει την διάθεση και το στιλ!


Bangles από τα Milly σε navy χρώματα. Απλώς το απόλυτο trend της νέας σεζόν!

Η νέα σειρά μακιγιάζ η οποία είναι σε συνεργασία με την Clinique φέρει τον τίτλο Pretty in Prints και αποτελείται από τρία ανοιξιάτικα προϊόντα:
– Η τέλεια παλέτα Milly for Clinique Limited Edition Pretty in Prints Compact. Αποτελείται από την limited edition Colour Surge Eye Shadow Quad στην απόχρωση Printed Pinks και το Blushing Blush στην απόχρωση Precious Rosy, οργανωμένα και τα δύο σε ένα super packaging με την υπογραφή Milly. Κοστίζει €49.50.
Το πιο ζεστό ανοιξιάτικο ροζ lip gloss. Ζήτησέ το σαν Limited Edtion Long Last Glosswear SPF 15 Milly Pink. Κοστίζει € 19.
– Ζηλευτές βλεφαρίδες με τη High Impact Mascara (€ 22.37) που δίνει δραματικό όγκο και μεγάλο μήκος.

Read More

And More