Ποια είναι τα 4 must προϊόντα που πρέπει να βάλουμε στο καλοκαιρινό μας νεσεσέρ;

Το μακιγιάζ του καλοκαιριού ακολουθεί την πορεία των ρούχων μας! Όχι υπερβολές, όχι βαριές υφές, ένα hot pant, ένα σκισμένο T-shirt, ένα ζευγάρι cute εσπαντρίγες, ίσως και κάποια bangles στα χέρια για να κάνουμε φασαρία! Μιλώντας για μακιγιάζ και περιποίηση κρατάμε επίσης τέσσερα αντικείμενα: ένα bronzer το πολυπόθητο ηλιοκαμμένο, μάσκαρα δυο στρώσεις στις άνω βλεφαρίδες για να δώσουμε ένα boost στο βλέμμα μας, κραγιόν έντονο κατά προτίμηση και οπωσδήποτε μια αντηλιακή κρέμα για την προστασία του προσώπου μας από την φωτογήρανση (δες εδώ περισσότερα info για το τι είναι φωτογήρανση και λεπτομέρειες για την προστασία σου).

Αν σου λείπει κάποιο από τα παραπάνω προϊόντα ή αν ακόμη θέλεις να έχεις ένα και μόνο νεσεσέρ με τα βασικά προϊόντα μακιγιάζ που προαναφέραμε, η Clinique λανσάρει μέσα στον Ιούνιο την σειρά Summer in Clinique Bronze η οποία έρχεται με ένα super νεσεσέρ (πολύ funky και καλοκαιρινή! Με έβαλε κατευθείαν σε mood!).


Η ολοκληρωμένη σειρά περιλαμβάνει τα εξής (μπορείς να τα αγοράσεις ξεχωριστά):
1. Almost Bronzer SPF 15 με Mini Makeup Bag Limited Edition (€ 38.90). Πρόκειται για ένα διπλό bronzer το οποίο διαθέτει και δείκτη αντηλιακής προστασίας 15 ώστε να είσαι όμορφη και προστατευμένη μαζί.
2. Lash Power Mascara (€ 22.90) με σύνθεση που αντιστέκεται στην υγρασία ώστε να μην “τρέχει” το χρώμα από τα μάτια σου τις ζεστές εκείνες μέρες.
3. Clinique Sun SPF 35 Targeted Protection Stick (€ 23.90). Ένα στικ το οποίο αρχικά σχεδιάστηκε γι’ αυτούς που αμελούν να προστατεύσουν ευαίσθητα σημεία όπως το πρόσωπο, τα μάτια και τα αυτιά. Περιέχει στη σύνθεσή του βιταμίνη Ε που σε προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες.
4. Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm (€ 20.90). Ένα από τα προϊόντα που θα λατρέψεις καθώς δεν δίνουν μόνο χρώμα στα χείλη, αλλά τα ενυδατώνουν σε βάθος. Σε ελεύθερη μετάφραση: αν έχεις ζητήματα αφυδάτωσης δεν χρειάζεται να απλώσεις πρώτα lip balm.

Λοιπόν, εσύ με ποιο από αυτά τα προϊόντα θα υποδεχθείς το καλοκαίρι;

Read More

And More