Το top model Coco Rocha άλλαξε μαλλιά!

Αυτή την στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές τα top models ανά τον κόσμο βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για το Fashion Week της Νέας Υόρκης για την σεζόν Spring/Summer 2016 (aka το επόμενο καλοκαίρι).

Και με αφορμή το Fashion Week η Coco Rocha που είναι ένα από τα μεγαλύτερα top models, αποφάσισε να αλλάξει τα μαλλιά της και να μοιραστεί exclusive υλικό και info για τα πώς και τα γιατί με το αμερικάνικο Harper’s Bazaar.

Να το νέο της look όπως το δημιούργησε ο top hair stylist Ancho Co Tran (οι photos είναι από το instagram του)…


Πρόκειται για ένα σύγχρονο Shag όπως μπορείς να δεις (και παραπάνω και παρακάτω 😉


“Ο Anh μου έχει κάνει μερικά φανταστικά looks τα τελευταία χρόνια από πολύ κοντά μέχρι bob και lob. Κατά την διάρκεια και μετά την εγκυμοσύνη μου τα μαλλιά μου μάκραιναν σαν τρελά κι ενώ ήμουν πολύ χαρούμενη με το μήκος δεν είχαν καθόλου στιλ! Μίλησα με τους manager μου από το πρακτορείο μου (IMG) και αποφασίσαμε να κάνουμε μια αλλαγή εν όψει και του New York Fashion Week. Η πηγή έμπνευσης ήταν η Joan Jett και συγκεκριμένα όπως ήταν τα μαλλιά της το 1978 και η Suzi Quatro από το Happy Days στα 70’s (και οι δύο τραγουδίστριες)”.


Παραπάνω η Joan Jett και Suzi Quatro

Πάντως, εμείς σε είχαμε προειδοποιήσει εδώ και μισό χρόνο περίπου ότι αυτό το κούρεμα πρόκειται να είναι πολύ πολύ hot. Και το πιστέψαμε τοοοοοσοοοο που το κάναμε πρώτα σε εμάς! Δες εδώ την συντάκτρια των news, Άρτεμις Θύμιου, να κόβει τα μαλλιά της έτσι!

Read More

And More