Σήμερα γιορτάζουμε! Και πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε στον εαυτό μας αυτό το δώρο!

Happy women’s day, girls! Και επειδή πάντα μας αρέσουν οι αφορμές για να κακομαθαίνουμε τον εαυτό μας, σήμερα βρήκαμε τον τέλειο λόγο να κάνουμε στον εαυτό μας ένα δώρο αλλιώτικο από τ’άλλα!

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή! Θυμάστε που όταν ήμασταν μικρή βιαζόμασταν να γίνουμε από κοριτσάκια γυναίκες; Και τελικά τα καταφέραμε! Ο καιρός πέρασε και μας βρίσκει να γιορτάζουμε την Γιορτή της Γυναίκας. Όμως, αυτό που δεν ξέραμε τότε είναι ότι με τα χρόνια η παραγωγή κολαγόνου στον οργανισμό μας μειώνεται. Και δεδομένου ότι το κολαγόνο οφείλεται για την λάμψη, την νιότη και την φρεσκάδα της επιδερμίδας μας, η μείωση παραγωγής του σημαίνει αυτόματα ότι γερνάμε! Freeze! Όχι εμείς!

Collagen Pro-Active: το δώρο που λέγαμε…
Το ακούς παντού, διαβάζεις γι’ αυτό συνέχεια, το έχουν πάρει σχεδόν όλες σου οι φίλες! Και σήμερα, στην γιορτή της Γυναίκας, είναι η τελεία μέρα να το κάνεις δώρο και στον εαυτό σου. Το πόσιμο κολαγόνο Collagen Pro-Active θα σου εξασφαλίσει όχι μόνο τέλεια επιδερμίδα, λεία και λαμπερά μαλλιά, όμορφα νύχια που δεν σπάνε, αλλά θα σε κάνουν να νιώσεις πιο όμορφη και εκ των έσω! Γιατί, όπως έλεγε και η Coco Chanel κάθε γυναίκα έχει την ηλικία που της αξίζει. Κι εμάς μας αξίζει να νιώθουμε κορίτσια που και που, κι ας γιορτάζουμε την γιορτή της γυναίκας!

Το θαύμα του Collagen Pro-Active: μάθε λεπτομέρειες!
Πρόκειται για υψηλής ποιότητας υδρολυμένο κολλαγόνο, σε μορφή πεπτιδιών απαραίτητο τόσο στις γυναίκες όσο και στους άντρες.
Η μοναδική του σύνθεση κορυφαίας ποιότητας υδρολυμένου κολλαγόνου, πλούσιου σε συγκεκριμένα αμινοξέα: γλυκίνη, προλίνη και υδροξυπρολίνη, τα οποία απορροφώνται εύκολα από το ανθρώπινο σώμα, κάνει το Collagen Pro-Active τόσο ξεχωριστό.
Ακόμα, περιέχει το σύμπλεγμα των βιταμινών Β, μαγνήσιο και πυρίτιο, των οποίων όλοι γνωρίζουν τις ευεργετικές ιδιότητες που έχουν στον ανθρώπινο οργανισμό.
Οι δύο βασικές λειτουργίες που διαθέτουν τα πεπτίδια κολλαγόνου είναι ότι α) αποτελούν φυσική πηγή αμινοξέων και β) είναι βιολογικά ενεργά και τονώνουν την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα.

Η αναπλήρωση αυτών των αμινοξέων είναι βασική για τη διατήρηση της ποσότητας του κολλαγόνου που απαιτείται για:

α) την ομορφιά, δηλαδή για ένα υγιές, νεανικό δέρμα γεμάτο σφριγηλότητα και ελαστικότητα, αλλά και για πιο γερά νύχια και μαλλιά.
β) την υγεία και τη σωστή λειτουργία των ούλων, των οστών, των αιμοφόρων αγγείων και των αρθρώσεων.

Δηλαδή, προστατεύει και ομορφαίνει τον οργανισμό μας από μέσα προς τα έξω.. παντού!!

Φυσικά μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για καθαρό κολλαγόνο χωρίς προσθήκες υαλουρονικού, ψευδάργυρου, αλόε βέρα κ.α

Με απλά λόγια… οι ίνες του κολλαγόνου βοηθούν στην αναδόμηση του δέρματός μας, αλλά και των περισσότερων ιστών του σώματός μας.

Αποκλειστική διάθεση για Ελλάδα & Κύπρο:
COLLAGEN POWER S.A.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το Collagen Pro Active εδώ:

http://www.collagenpower.gr/

Read More

And More