Πίσω στην κορυφή της σελίδας
01.09.2014 | 23:00
Νατάσα Μπερέκου - Tweet me @berekoukou

Δεν είναι αυτό που νομίζεις! Και δεν μπορείς να μαντέψεις τι κάνουν αυτά τα προϊόντα στα χείλη σου!

Δεν είναι αυτό που νομίζεις! Και δεν μπορείς να μαντέψεις τι κάνουν αυτά τα προϊόντα στα χείλη σου!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Να κάτι με το οποίο όλες μα όλες θα ταυτιστούμε: έχεις πάει, έχεις αγοράσει ένα κραγιόν και τελικά όταν το βλέπεις ξανά στο σπίτι σου, με  την ησυχία σου και κυρίως με άλλα φώτα από αυτά ενός καταστήματος, δεν είναι αυτό που θες. Το χρώμα του είναι είτε λίγο πιο σκούρο, είτε λίγο πιο ανοιχτό. Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι δεν είναι αυτό που ζητούσες και ότι κυρίως δεδομένου ότι το άνοιξες και το φόρεσες δεν μπορείς να το επιστρέψεις!

Λοιπόν, την προσοχή σου γι' αυτό το υπερφανταστικό info: αυτά τα δύο προϊόντα που βλέπεις παραπάνω και που εκ πρώτης όψεως μοιάζουν με lipgloss εξυπηρετούν αυτόν ακριβώς το σκοπό!

Βάζεις το κραγιόν σου και ανάλογα αν θες να σκουρύνεις ή να ανοίξεις τον τόνο το βάζεις μαζί με το σκούρο (Ton) ή το πιο ανοιχτό (Teinte).

Και για να γίνω πιο σαφής: αυτά τα δύο προϊόντα (τα λες και lip toners) ανήκουν στην ολοκληρωμένη σειρά με lipgloss που φέρουν τον τίτλο Surratt Beauty Lip Lustres. Αλλά τα δύο συγκεκριμένα εξυπηρετούν και αυτόν τον σκόπο. Βεβαίως, μην περιμένεις ότι θα έχεις αγοράσει ένα πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν το οποίο με λίγο σκούρο θα βγει η τέλεια berry απόχρωση. Η αλλαγή γίνεται σε λογικά πλαίσια.

Last chance info:
Στην Ελλάδα δεν τα έχουμε ενοπίσει αλλά μπορείς να τα αναζητήσεις online, όπως για παράδειγμα στο barneys.com


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10