Η Courtney Cox είναι το νέο πρόσωπο του…

Πριν κάποιους μήνες σου είχαμε γράψει εδώ για την γήρανση των μαλλιών και την πρώτη σειρά από το Pantene Pro-V που καταπολεμά την τρίχα που λεπταίνει, τα μαλλιά που φαίνονται πιο αραιωμένα και άλλα συμπτώματα γήρανσης των μαλλιών! Την σειρά μπορείς πλέον να την βρεις σε επιλεγμένα φαρμακεία (ναι, το Pantene μπαίνει στο φαρμακείο!), ενώ και η ίδια η σειρά βρήκε την… μούσα του στο πρόσωπο της Courtney Cox!

Και παρακάτω σου έχουμε μερικές backstage photos από το shooting και τα γυρίσματα του νέου τηλεοπτικού spot!

/

/

/

Πώς, όμως, η νέα σειρά Pantene δρα ενάντια στην γήρανση;

Τα μαλλιά τώρα μπορούν να δείχνουν έως και 10 χρόνια νεότερα χάρη στη σύνθεση του Pro-V XPAND, που περιλαμβάνει ένα μοναδικό συνδυασμό δραστικών συστατικών κατά της γήρανσης του δέρματος, όπως η καφεΐνη, η νιασιναμίδη (βιταμίνη B3) και η πανθενόλη (προβιταμίνη B5), συν δύο πολυμερικούς ενισχυτές, που βοηθά στο να αντιμετωπιστεί η φυσιολογική διαδικασία της αραίωσης που συνδέεται με την ηλικία, αυξάνοντας την πυκνότητα των υπαρχόντων στελεχών των μαλλιών, σαν να είχαν προστεθεί άλλες 6.500 χιλιάδες τρίχες!

Η σειρά Age Defy και η Courtney: τι δήλωσε!
Η Courtenay Cox, μία γυναίκα γεμάτη ενέργεια, γοητεία και πραγματική ομορφιά αποτελεί την ενσάρκωση της νέας αυτής εποχής στην αντιγήρανση των μαλλιών. Όπως η ίδια αποκάλυψε:
Λατρεύω τη σειρά Expert Collection. Επιτέλους αισθάνομαι ότι έχω μία σειρά που ανταποκρίνεται στις δικές μου ανάγκες… τα μαλλιά μου δείχνουν νεότερα.

Read More

And More