Μόλις κυκλοφόρησε! Νέα συλλεκτική Creme de Corps από την Kiehl’s!

Στο μπάνιο μου υπάρχουν πολλά άδεια βαζάκια Creme de Corps από την Kiehl’s. Και δεν έχω κανένα περίεργο hobby να συλλέγω άδεια βαζάκια, αλλά τουλάχιστον τα συλλεκτικά οφείλω για λόγους επαγγελματικής διαστροφής να το κάνω! Σε περίπτωση που δεν κατάλαβες, τα τελευταία χρόνια η Kiehl’s αναθέτει σε κάποιον διάσημο καλλιτέχνη να επιμεληθεί τις συσκευασίες του Creme de Coprs, της κρέμας σώματος που φοράνε πολλοί διάσημοι και μεταξύ άλλων, η Kate Moss (δες εδώ ποιοι άλλοι αγαπούν αυτό το προϊόν).

Τα τελευταία χρόνια τα βαζάκια φιλοτεχνούνταν από τον Jeff Koons (για την ιστορία ο Jeff Koons έχει παιδί με την Τσιτσιολίνα η οποία για μια περίοδο δεν του επέτρεπε να το δει κι έτσι προέκυψε η ίδρυση του ιδρύματος The Koons Family Institute).

Φέτος, τα βαζάκια του Creme de Corps φιλοτεχνούνται από τον pop καλλιτέχνη Kenny Scharf. Το καλύτερο part; Το 100% των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθεί σε φιλανθρωπικά ιδρύματα για παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Στα πρακτικά: η κλασική σύνθεση του Creme de Corps, δηλαδή αυτή που βλέπεις στην photo παραπάνω κοστίζει €29.95 ενώ το body buuter €36.00. Και σκέψου πόσα συγκεντρώνει αυτό το προϊόν: είναι ένα α) έργο τέχνης με β) τέλεια σύνθεση που έχει γ) φιλανθρωπική δράση. Και όλα αυτά μαζί το κάνουν το τέλειο δώρο!

Read More

And More