ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Κέρδισε το νέο άρωμα Roger & Gallet!

Αυτό το Φθινόπωρο θα μυρίζει(ς) υπέροχα! Αρκεί να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής που θα βρεις σε αυτό το άρθρο για να διεκδικήσεις το άρωμα Roger & Gallet Red Ginger! Κατόπιν κλήρωσης, θα ανακοινωθούν πέντε τυχερές!

Red Ginger της Roger & Gallet: όσα πρέπει να ξέρεις για το άρωμα!
Προορισμός… το νησί της Ζανζιβάρης και το νέο άρωμα της ROGER&GALLET, το RED GINGER!
Ανακαλύψτε τις τρεις όψεις του Ginger σε μια νέα εκδοχή με δόση από νότες fruity floral.
Φρουτώδες και με δροσερά έντονη αίσθηση, το θηλυκό και ρομαντικό RED GINGER προσφέρει μια έκρηξη δροσιάς και ενέργειας, ταξιδεύοντάς σας στα αρώματα της Αφρικής.

Πηγή έμπνευσης η Ζανζιβάρη!
Η Ζανζιβάρη είναι ένα νησί. Γη και νερό. Πρόκειται για ένα μέρος με απίστευτα ηλιοβασιλέματα και τη θάλασσα ως το μόνο σύνορο. Ο τόπος που βασιλεύει η αγαλλίαση και δεν υπάρχει τρόπος απόδρασης. Εκεί, τα αρώματα είναι αναπόφευκτα εγκλωβισμένα!

Μυρίστε και αισθανθείτε: το νέο RED GINGER. Ελαφρύ και δροσερό… αλλά παράλληλα σαγηνευτικό και απόλυτα θηλυκό άρωμα, χάρη στο δροσερό Ginger από τη Ζανζιβάρη.

Μία δημιουργία των Alberto MORILLAS & Amandine CLERC-MARIE
Δύο ταλαντούχοι δημιουργοί, ο Alberto Morillas και η Amandine Clerc-Marie, δημιούργησαν ένα τέλειο συνδυασμό αρωμάτων Ginger για ένα fruity floral θηλυκό άρωμα, το RED GINGER.

Alberto Morillas, master αρωματοποιός από το 1988 και πατέρας του Roger&Gallet Ginger:
«Η γραφή είναι το πάθος μου. Όταν γράφω μια φόρμουλα, μπορώ να μυρίσω το άρωμα.»
Γεννημένος στην Ισπανία, ο Alberto Morillas, πέρασε τα νεανικά του χρόνια βυθισμένος στην πολύχρωμη περιοχή της Ανδαλουσίας. Περιτριγυρισμένος από αυτή την εκλεκτική ομορφιά, ήταν μια φυσική επιλογή για αυτόν η Σχολή Καλών Τεχνών στη Γενεύη της Ελβετίας, για τις σπουδές του. Έχοντας δελεαστεί από την τοπική επιχειρηματική αρωματοποιία, εισήχθη αμέσως στην εξειδικευμένη αρωματοποιία και προσχώρησε στον οίκο Firmenich το 1970 ως Junior αρωματοποιός. Έχει συνεργαστεί με τους πιο γνωστούς οίκους αρωματοποιίας ανάμεσά τους, Calvin Klein, Thierry Mugler, Kenzo, Marc Jacobs, Armani και Valentino.

Amandine Clerc-Marie, νέα αρωματοποιός από το 2003:
«Μάλλον είναι η ευχαρίστηση της έκπληξης που νιώθω, αυτό που με καθοδηγεί, όταν σχεδιάζω ένα άρωμα.»
Το πάθος για την αρωματοποιία ενσταλάχτηκε στη νεαρή Παρισιάνα, ήδη από την παιδική ηλικία, από τη μητέρα της, η οποία εργαζόταν για την Givaudan. Παρόλο που το επάγγελμα της φαίνεται τώρα σαν μια προφανής επιλογή, δεν ήταν μια άμεση απόφαση. Η Amandine έκανε δύο χρόνια προετοιμασία ιατρικής πριν καταλάβει ότι ήταν πλασμένη για κάτι άλλο. Ωστόσο, τα δύο αυτά έτη δεν πήγαν χαμένα. Της παρείχαν πειθαρχία και ένα εξαιρετικό υπόβαθρο στη χημεία … το οποίο τη βοήθησε να περάσει στις εξετάσεις ISIPCA με ευκολία, καθώς και, αναμφίβολα, να συμβάλλει στην τελειομανία, για την οποία είναι γνωστή σήμερα. Σύντομα άρχισε να συνθέτει για τον οίκο Robertet, στην Grasse, στη συνέχεια, στο Παρίσι, μαζί με τον Michel Almairac, ο οποίος την πήρε μαζί του, ανοίγοντάς της τις πόρτες για τη δημιουργία αρωμάτων. Η Amandine έχει μάθει από το μέντορά της, την αξία του να είναι σταθερή, απαιτητική και υπομονετική. Χαρακτηριστικές δημιουργίες της είναι τα αρώματα CLOÉ και reedition Angel Eau de toilette by Mugler.

Το Ginger σε όλα τα επίπεδα

ΔΡΟΣΕΡΟ
Η κορυφαία νότα φτιάχτηκε από ρίζα Ginger Αφρικής, για να θυμίζει τα ζωντανά χρώματα της Ζανζιβάρης. Το Ginger από την Αφρική είναι μια νέα φυσική ποιότητα, που παρέχει μια έντονη και spicy αίσθηση. Δροσερό, φρουτένιο, το Ginger εκφράζει την ατέλειωτη φρεσκάδα της Roger&Gallet, ενώ έχει συνδυαστεί με μανταρίνι και χυμό ροδιού. Αυτή η φρουτώδης πτυχή δίνει απίστευτη ενέργεια στο άρωμα.

FLORAL
Οι νότες μέσης εξερευνούν την πλούσια φύση του νησιού, γύρω από το λουλούδι Ginger. Χαρακτήρες λουλουδιών με έντονα κόκκινο χρώμα, θηλυκότητα και εξωτικά αρώματα, συνδυάζονται με άνθη πορτοκαλιάς και το ανθισμένο λουλούδι λίτσι, για να προσθέσει μια λεπτή και φρουτώδη αίσθηση.

ΚΑΡΑΜΕΛΕΝΙΟ
Στη βάση, οι ζεστές και εθιστικές τονικότητες των ζαχαρωμένων Ginger σμίγουν με τις μαγνητικές αποχρώσεις του κέδρου, για να φέρουν μια σύγχρονη, τολμηρή και ξυλώδη αισθησιακή ένταση. Musk και κρεμ αποχρώσεις βενζόης περιβάλλουν τελικά τη σύνθεση με ακαταμάχητη τονικότητα.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝ’ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ!

Read More

And More