Ποιο είναι το νέο πρόσωπο του Miss Dior Cherrie;

Εκείνη: μυρίζει υπέροχα, είναι sexy αλλά όχι προκλητική και αρκετά εύθραστη (λογικό, αφου εσωκλείεται σε ένα πολύ chic γυάλινο μπουκαλάκι!).
Κι εκείνη: γοητευτική, απολαμβάνει την επιτυχία της την στιγμή που βλέπει τις μετοχές τις να εκτινάσσονται μετά τον ρόλο της στην ταινία “Black Swan” για την οποία μάλιστα ακούγεται έντονα ότι θα είναι και προτεινόμενη για Όσκαρ.

Ο λόγος για το άρωμα Miss Dior Cherie και την Natalie Portman που ενώνουν τις δυνάμεις τους καθώς η επιτυχημένη ηθοποιός υπέγραψε πριν λίγες μέρες με τον θρυλικό οίκο και πρόκειται να γίνει το νέο spokesperson του αρώματος.

Για την καμπάνια του Miss Dior η Natalie έχει ήδη φωτογραφηθεί από τον Τim Walker ενώ η τηλεοπτική καμπάνια που πρόκειται να “τρέξει” τους προσεχείς μήνες είναι υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Sofia Coppola.

Για την συνεργασία τους δε, ο Claude Martinez, Parfums Chief του οίκου, δήλωσε ότι η Natalie Portman είναι χαρισματική και πολύ κομψή ενώ από την άλλη η Natalie ισχυρίζεται ότι στην πραγματική της ζωή και στην καθημερινότητά της επιλέγει μόνο casual.

Ύστερα από την press conference όπου και ανακοινώθηκε η συνεργασία, η Natalie Portman πήγε να συναντήσει τον John Galliano και να γιορτάσουν μαζί το άνοιγμα (για δεύτερη φορά!) της Dior μπουτίκ στην 57η Λεωφόρο.

Εδώ η Natalie Portman έξω από την boutique Dior την ίδια μέρα που ανακοινώθηκε και η συνεργασία της με τον οίκο. Στο ίδιο event βρισκόταν φυσικά και ο John Galliano αλλά και η Liv Tyler.

Read More

And More