#DontJudgeChallenge: γιατί είναι οι έφηβοι ανεβάζουν αυτές τις photos στα social (και γιατί πρόκειται για το πιο άκυρο challenge ever!)

Αν είσαι στην εφηβεία (κι αν η γνώμη μου σου μετράει!) μην πάρεις μέρος για κανέναν λόγο σε αυτό το challenge! Αν πάλι έχεις κόρη στην εφηβεία και την δεις να βάφει το πρόσωπό της κάπως περίεργα απότρεψέ την από το να κάνει αυτό!

Ποιο είναι το… αυτό; Τρέχει τώρα ένα Challenge στα social media όπου κορίτσια και αγόρια βάφουν το πρόσωπό τους με κάτι τεράστιες κουκίδες προσποιούμενοι ότι έχουν σπυράκια, ζωγραφίζουν ενιαία τα φρύδια τους, κολλάνε αυτοκόλλητα στα δόντια τους τάχα μου ότι έχουν κενό και μετά ξεβάφονται και αποκαλύπτουν στο βίντεο τον υπέροχο, υπερφανταστικό, ζηλέψτε-εμένα-την-όμορφη εαυτό τους!

Πουχού: σε αυτό το challenge πήρε μέρος και το κορίτσι που βλέπεις παραπάνω και που μετά αποκάλυψε πώς είναι στην πραγματικότητα.

Βεβαίως, όλο αυτό έχει προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις στα social από έφηβους ας πούμε που έχουν έντονο θέμα ακμής και όχι μόνο και δικαίως.

ΑΡΑ: Αν θες να υποστηρίξεις ότι η ομορφιά δεν είναι το παν μπορείς απλώς να χαλαρώσεις και να είσαι ο ανέμελος- καθόλου- στιλιζαρισμένος εαυτός σου και σίγουρα όχι να αγγίζεις τα άκρα!

Read More

And More