Πίσω στην κορυφή της σελίδας
28.05.2013 | 23:15
Νατάσα Μπερέκου - Tweet me @berekoukou

Αυτό το βίντεο έχει πάνω από 54 εκατομμύρια (!) views στο youtube! Δες και θα καταλάβεις γιατί!

Αυτό το βίντεο έχει πάνω από 54 εκατομμύρια (!) views στο youtube! Δες και θα καταλάβεις γιατί!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;


Αν μου έλεγες να περιγράψω τον εαυτό μου με μια λέξη θα σου έλεγα πως είμαι "συμπαθητικούλα". Ναι, με αυτή την κατάληξη. Κι αν έπρεπε να γίνω λίγο πιο αναλυτική, θα σου έλεγα πως έχω ωραία μαλλάκια αλλά πολλά σημάδια ακμής στο πρόσωπο, μύτη κλασική αλλά μάτια κουμπότρυπες και πάει λέγοντας. Κι εγώ είμαι ο μέσος όρος. Που σημαίνει πως κι εσύ κάτι αντίστοιχο θα έκανες.

Στο θέμα μας: σύμφωνα με έρευνα που έκανε το Dove ο τρόπος, με τον οποίο οι γυναίκες περιγράφουν τον εαυτό τους, είναι δραματικά διαφορετικός από τον τρόπο που τις αντιλαμβάνονται οι άλλοι.  Παγκοσμίως, πάνω από το 54% του γυναικείου πληθυσμού, συμφωνούν ότι, όταν πρόκειται για την εμφάνισή τους, οι ίδιες, είναι οι αυστηρότεροι κριτές της ομορφιάς τους,  που ισοδυναμεί με το εντυπωσιακό νούμερο των 672 εκατομμυρίων γυναικών σε όλο τον κόσμο. Το Dove δεσμεύεται να δημιουργήσει ένα κόσμο όπου η ομορφιά είναι πηγή αυτοπεποίθησης και όχι  ανασφάλειας και γι’ αυτό το λόγο, διεξήγαγε ένα συναρπαστικό κοινωνικό πείραμα για να παρουσιάσει τον τρόπο που εκδηλώνεται το πρόβλημα. Μέσα από την ταινία μικρού μήκους, «Σκίτσα Αληθινής Ομορφιάς», το Dove διερευνά πώς οι γυναίκες βλέπουν τη δική τους ομορφιά, σε αντίθεση με αυτό που βλέπουν οι άλλοι.

Στην ταινία «Σκίτσα Αληθινής Ομορφιάς» πρωταγωνιστεί ο Gil Zamora, ένας καλλιτέχνης και εγκληματολόγος εκπαιδευμένος στο FBI, ο οποίος χρησιμοποιώντας τη Μεθοδολογία Compositure ™, που έχει κατοχυρώσει ο ίδιος, έχει ζωγραφίσει πάνω από 3.000 σκίτσα κατά τη διάρκεια της 28χρονης σταδιοδρομίας του. Η ταινία παρουσιάζει τον Zamora να δημιουργεί σύνθετα σκίτσα εφτά γυναικών που είναι κρυμμένες πίσω από μια κουρτίνα, χρησιμοποιώντας τις αυτο-περιγραφές τους ως βάση των σχεδίων του...

Το βίντεο είναι συ-γκλο-νι-στι-κό! Και γι' αυτό και σε αφήνω να ανακαλύψεις όλα τα υπόλοιπα μόνη σου!

 

Και τώρα ήρθε η ώρα να το συζητήσουμε! Σε συνεπήρε όσο εμένα;

 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 9:20

Top 10