Μέτρια/Όμορφη: αν έπρεπε να περάσεις μέσα από δύο τέτοιες πόρτες τι θα επέλεγες; Δες το βίντεο!

Για όσους με ξέρουν πολύ καλά θα σου πουν ότι έχω μια μανία με το αιθερικό σώμα. Πιο απλά: πιστεύω στην αύρα που μας περιβάλλει. Και αν πεις καμιά δεκαριά φορές στον εαυτό σου είμαι ωραία, ο εαυτός σου θα αναθαρρήσει και για να σε ευχαριστήσει που τον παίνεψες θα στο ανταποδώσει με μερικά βλέμματα και με μερικά κομπλιμέντα που θα εισπράξεις από τους γύρω σου.

Με άλλα λόγια: δεν πιστεύω ότι η ομορφιά είναι η τέλεια μύτη ή το τέλειο σώμα. Η ομορφιά είναι ο τρόπος που κινείσαι, ο τρόπος που κουνάς τα χέρια σου όταν μιλάς, ο τρόπος που περνάς τα δάχτυλά σου μέσα από τα μαλλιά σου κι εκείνος ο τρόπος που τον κοιτάς ακριβώς στα μάτια όταν του μιλάς.

Βεβαίως, επειδή η ομορφιά είναι ενέργεια για μένα, κάποιες μέρες ξυπνάω και με θεωρώ όμορφη και κάποιες άλλες υπάρχει το… πώς είσαι έτσι; Και σε αυτές τις άσχημες μέρες 1. να μην μου μιλάει κανείς και 2. στολίζω τον εαυτό μου με μερικά άκομψα επίθετα. Α! Και σίγουρα δεν με βρίσκω όμορφη.

96% από εσάς που διαβάσατε τώρα αυτές τις γραμμές είδατε κάτι λίγο από τον εαυτό σας. Γιατί η λέξη αυτοπεποίθηση δεν είναι κάτι που έχουν όλα τα κορίτσια. Για την ακρίβεια, έχει ένα 4% των κοριτσιών. Τουλάχιστον αυτό προέκυψε από την νέα έρευνα του Dove. Και υπάρχει και μια συγκλονιστική νέα ταινία με το εξής concept:

Η ταινία του Dove, Choose Beautiful καταγράφει την άποψη πραγματικών γυναικών στο Σαν Φρανσίσκο, τη Σαγκάη, το Δελχί, το Λονδίνο και το Σάο Πάολο, σχετικά με τη δική τους ομορφιά. Σε ένα μεγάλο πολυκατάστημα σε καθεμία από τις χώρες αυτές τοποθετήθηκαν δύο πόρτες. Η μία έγραφε μέτρια και η άλλη όμορφη. Και οι γυναίκες καλούνταν να διαλέξουν από ποια πόρτα θα περάσουν. Υποψιάζεσαι τι μπορεί να έγινε;

Μιλώντας για μέτρια vs όμορφη εμφάνιση: το πώς θα νιώσεις είναι τελικά το ίδιο εύκολο (ή/και δύσκολο) με το να διαλέξεις την πόρτα από την οποία θα περάσεις. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ! Και αλήθεια, δεν βρίσκω κανέναν λόγο να ΜΗΝ δημιουργήσουμε όλες εμείς μια τεράστια ουρά έξω από την πόρτα όμορφη. Με 10 κιλά παραπάνω, με λεπτά χείλη ή με μαλλιά που έχουν ψαλίδα. Γιατί αυτά είναι πολύ λίγα σε σχέση με αυτό που είσαι. Γιατί, επανάλαβε μετά από μένα: ΕΙΣΑΙ ΟΜΟΡΦΗ!

Read More

And More