Η φιλανθρωπική αγορά της εβδομάδας: Dragon Fruit Lip Butter! Και είναι και υπέροχο!

Θα ξεκινήσω αυτό το άρθρο από την μη αλτρουιστική προσέγγιση: τους επόμενους μήνες τα χείλη σου θα αρχίσουν να αφυδατώνονται, λόγω και της αλλαγής της θερμοκρασίας. Οπότε θα χρειαστείς οπωσδήποτε ένα ενυδατικό προϊόν χειλιών. Εγώ προτιμώ τα lip balm που έχουν πιο πλούσια υφή και μου προσφέρουν άμεση θρέψη.

Και το εντόπισα στα Body Shop και πρόκειται για το Dragon Fruit Lip Butter. Αυτό το προϊόν, πέραν της δράσης του στα χείλη σου έχει και μια ακόμη δράση, φιλανθρωπική! Πρόκειται για το πρώτο προϊόν The Body Shop το οποίο θα συμβάλλει σε κοινωφελείς δράσεις σε επίπεδο κρατών. Σε κάθε χώρα θα συμμετέχουν τρεις κοινωφελείς οργανώσεις. Το διαφορετικό εδώ είναι ότι εσύ διαλέγεις σε ποια οργάνωση θα πάει το 100% των εσόδων από την αγορά σου.

Πώς; Θα στο πω όσο πιο απλά γίνεται: αγοράζεις το προϊόν, παίρνεις από το ταμείο μια μάρκα και αφού ενημερωθείς για το τι κάνει η κάθε οργάνωση, ρίχνεις την μάρκα στο αντίστοιχο κουτάκι- οργάνωση που θες.

Έτσι και οι δύο βγαίνετε κερδισμένοι: εσύ έχεις ενυδατωμένα χείλη ενώ τα χρήματα που διέθεσες θα πάνε στην οργάνωση που εσύ επέλεξες!

Read More

And More