Drew Barrymore: η πολύ σημαντική beauty συμβουλή που έχει δώσει στις κόρες της!

Fact: η Drew Barrymore είναι από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο. Γιατί η ομορφιά είναι και όλη αυτή η εσωτερική σου γλύκα που μπορεί να βγαίνει προς τα έξω και όχι μόνο οι υπερτέλειες αναλογίες (άρα είναι!). Και παίρνοντας αυτό ως δεδομένο και προσθέτοντας και το γεγονός ότι έχει την δική της beauty σειρά, την Flower Beauty, η Drew Barrymore έχει κάθε λόγο να μιλάει για ομορφιά!

Με αφορμή το τελευταίο της αρωματικό λανσάρισμα (για την ιστορία μιας και το άρωμα δεν έρχεται στην Ελλάδα, λέγεται Sparkling Garden), η Drew Barrymore έδωσε συνέντευξη στο αμερικάνικο Glamour όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε την πιο σοφή beauty συμβουλή που έχει δώσει μητέρα σε τόσο μικρή κόρη (η μια της κόρη είναι μόλις δύο ετών!).

“Θεέ μου! Πρέπει να σταματήσω την Olive (είναι η δίχρονη κόρη της)! Έβαψε τα νύχια της πάλι χθες το βράδυ κι έπειτα της τα ξέβαψα αμέσως. Γιατί δεν θέλω ο κόσμος να σκέφτεται, καλά αυτή αφήνει την κόρη της να φοράει τόσο πολύ make up σε αυτή την ηλικία! Αλλά της ίδιας της αρέσει πολύ να παίζει με το μακιγιάζ. Το απολαμβάνει! Έτσι, την αφήνω να παίζει όσο γίνεται αλλά της έχω μάθει ότι είναι το ίδιο σημαντικό να αφαιρεί ότι βάζει στο πρόσωπό της! Είναι ο μόνος τρόπος για να την πείσω να βγάλει ότι φοράει αλλά εν τω μεταξύ εκείνη φαίνεται να έχει καταλάβει πόσο σημαντικό είναι το ντεμακιγιάζ!”.

Μιλώντας για ντεμακιγιάζ: είχες σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί να κάνει κακό στην επιδερμίδα σου; Δες εδώ σε ποιες περιπτώσεις αλλά και όλα τα βήματα για να το κάνεις σωστά!

Read More

And More